TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AML & Compliance Officer till kreditbolag

Har du ett stort intresse för AML och compliance? Vi söker efter en driven och ambitiös jurist som vill ta nästa steg! Sök här!

Är du redo för att utvecklas inom AML och compliance? Till ett mindre kreditbolag i Stockholm söker vi nu efter nästa person som kan axla rollen som AML Officer. Här kommer du få jobba brett med flera delar inom AML-området - allt från att bygga strukturer kring peningtvättsfrågor till att jobba med att övervaka och analysera transaktioner. Det här jobbet passar perfekt för dig som har en utbildning inom juridik eller ekonomi och som jobbat inom AML / compliance. Intresserad? Tveka inte att söka redan nu!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som AML Officer hos vår kund kommer du axla en viktig roll på bolaget, där du är med och bygger upp och säkerställer strukturer för AML-arbetet. Du erbjuds en varierande, rolig och utmanande roll med mycket eget ansvar och möjlighet att påverka. Du kommer vara en central punkt, ha många kontaktytor - både internt och externt - och får dagligen stötta upp dina kollegor inom detta viktiga område. 

Du kommer vara en del av ett bolag som värdesätter ett modernt, flexibelt arbetsklimat och som också har stora ambitioner. Bolaget har redan växt mycket på kort tid och har planer på att fortsätta göra det - och vill gärna ha med dig på tåget! 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Dedikerad konsultchef
Dedikerad konsultchef
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som AML Officer kommer du ha en roll med brett ansvar över bolagets arbete med AML-frågor. Det innebär att du kontrollerar och ser till att regelverk är implementerade och följs samt är bollplank för dina kollegor internt. Du kommer också bland annat att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Detta kreditbolag har ett trevligt och välkomnande kontor centralt i Stockholm. Jobbet kommer att till en början vara ett konsultuppdrag via oss på TNG, med ambitionen att inom kort gå över till en fast anställning. Start sker efter överenskommelse, men gärna så snart som möjligt. 

VEM ÄR DU?

Till den här rollen som AML Officer söker vi dig som: 

Som person tror vi att du är självgående, trivs med att axla stort ansvar på egen hand och en vilja att lära och utveckla - både dig själv och företaget du jobbar på. Du är också prestigelös, hjälpsam och gillar att nå mål tillsammans med andra. 

Alla lediga jobb