TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AML Compliance officer till Stockholm

Vi söker en AML Compliance officer till vår kund inom bank och finans i Stockholm!

Vill du vara med och skydda samhället från finansiell brottslighet och har tidigare erfarenhet av AML arbete och försäkring? Då kan rollen som Compliance officer med fokus på Anti-Money Laundering (AML) vara något för dig!
Läs mer om rollen och ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Värt att veta

Det här är ett konsultuppdrag med start 2023-06-05 som pågår till och med 2023-12-31. Uppdraget är på heltid och du kommer sitta i vår kunds lokaler i Stockholm.

Våra förväntningar

För att lyckas i denna roll är det ett krav att du har kunskap om AML - regelverket. Vidare ser vi att du har tidigare erfarenhet av AML arbete och gärna erfarenhet från försäkring. Förståelse för verksamhet samt genomfört allmänna riskbedömningar inom AML. Du är en flexibel person som föredrar att arbeta proaktivt.

Alla lediga jobb