TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Analytics competence support till finansbolag

Gillar du att vara spindeln i nätet och har erfarenhet av projektledning? Då har vi ett jobb för dig!

Vi söker tre personer i rollen som Analytics Competence Support och letar efter dig som drivs av att leverera utöver det vanliga. Rollen är supporterande där det även ingår projektledande i mindre format. Du kommer till en högpresterande organisation med stora möjligheter att växa som individ samtidigt som du tar kunderna till nästa nivå! Brinner du för ditt jobb och vill arbeta i en snabbväxande internationell arbetsmiljö? Då har vi ett uppdrag för dig!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer till ett globalt finansbolag med högt förtroende som erbjuder smarta lösningar till miljontals kunder. Bolaget engagerar sig och vill bidra till positiva förändringar inom ekonomi, klimat och människors hälsa - detta för att förändra verksamheten men även i syfte att påverka den globala branschen. Du ingår i teamet Analytic Competence och kommer att spela en central roll i att ta bolaget till nästa nivå. Du kommer till en organisation med optimala förutsättningar för att utvecklas inom Analytics Competence, därför finns goda möjligheter att som individ växa ihop med företaget. Som Analytics Competence Support kommer du spela en av avgörande roll för våra kunder!

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen kommer du hjälpa till i det dagliga arbetet, arbeta nära ledningsgruppen för Analytics och även agera spindeln i nätet genom att ha projektledaruppdrag.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer arbeta som konsult via oss på TNG. Tjänsten påbörjas 2 augusti 2021 och ditt uppdrag som konsult pågår i minst fem månader med chans till förlängning. Du arbetar 40 timmar i veckan i centrala Stockholm.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med minst ett års arbetserfarenhet inom liknande område. Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning, rollen som managmentkonsult, eller har arbetat inom PMO. Du har en universitets- /högskoleexamen, gärna (dock inget krav) inom Business-ämnen. Du skriver och pratar engelska flytande.
Som person är du analytisk, strukturerad och ansvarstagande. Dessutom tycker du om att arbeta i grupp.
Det är även ett plus om du har vana av Microsoft Office eller Google Sheets.

OBS! Ansökan skickas in på engelska.

Alla lediga jobb