TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Analytiker för konsultuppdrag till Nordion Energi

Nordion Energis Market Operations team söker en noggrann Analytiker med intresse att utvecklas inom energibranschen.

Är du nyutexaminerad Civilingenjör och gillar att jobba med analys?
Avdelningen Regulatory Affairs är en centralt placerad avdelning inom Nordion Energi som bistår alla företagets affärsområden med analytiska och operativa funktioner. Vi på Market Operations vill gärna dela med oss av det vi kan så att rätt person med rätt inställning och intresse kan växa och utvecklas hos oss. Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Här erbjuds du en möjlighet att få arbeta med en stor bredd arbetsuppgifter inom analys. Du kommer att få lära dig jobbet med hjälp av teamet där många av kollegorna också börjat på företaget som nyexaminerade civilingenjörer och idag vuxit in i andra roller. Du kommer jobba med olika operativa uppgifter och projekt och ha ett tätt samarbete med kollegor i teamet och med andra avdelningar. Nordion Energi agerar i en spännande och snabbt föränderlig bransch och har som företag höga ambitioner och stora satsningar inom nya affärsområden. Vi värdesätter trivsel och gör vårt bästa för att ha kul på jobbet, samtidigt som vi är professionella och levererar hög kvalitet.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Market Operations ansvarsområden:

Första veckorna:

Värt att veta

Tjänsten är placerad på vårt fina huvudkontor i Malmö.

Tjänsten är ett konsultuppdrag via TNG på ca ett år. Vi ser goda möjligheter för en fortsatt framtid hos oss om du är rätt person.

Våra förväntningar

Din inställning, förmåga och intresse är viktigare för oss än erfarenhet. Sannolikt är du utbildad Civilingenjör eller motsvarande. Du har god förmåga att både jobba självständigt och i grupp. Vi alla har en prestigelös inställning och är beredda att ta tag i arbetsuppgifter inom vår område högt som lågt. Rätt person för oss är således ambitiös men också opretentiös.

Vidare; 

Alla lediga jobb