TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Analytiker inom lön till framtida uppdrag

Nu söker vi analytiker inom lön till vårt konsultnätverk på TNG i Stockholm. Du söker fördomsfritt, med fokus på din potential!

Har du tidigare erfarenhet av analys inom lön / lönehantering och är ute efter nya spännande utmaningar? Hos TNG kan du välja en karriär som analytiker inom lön / lönespecialist utifrån dina behov; heltid eller deltid, korta uppdrag på några veckor eller samma arbetsplats i flera år. Vi hjälper dig att hitta de uppdrag som passar dig bäst, utifrån din kompetens och intressen. Oavsett om du söker en långsiktig anställning eller vill ta ett kortare uppdrag mellan andra jobb eller en längre resa.

Du får möjlighet att få testa nya arbetsuppgifter, lära känna olika företag och inte minst utvecklas i olika branscher. Och alltid med en trygg anställning, ett schysst företag och kollektivavtal i ryggen.

Nyfiken på att jobba som konsult hos oss på TNG i Stockholm? Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder. Som konsult är du faktiskt extra betydelsefull, för det är du som träffar våra uppdragsgivare varje dag. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

I rollen som analytiker inom lön kommer dina arbetsuppgifter bland annat vara att:

Värt att veta

Som konsult på TNG kommer du ingå i vårt konsultnätverk och vi kommer matcha dig med inkommande förfrågningar.

Kompetenta konsultchefer kommer agera bollplank och stötta dig när du är ute på uppdrag via oss.

Våra förväntningar

Vi tror att du har bred erfarenhet av lönehantering/administration och goda kunskaper inom lagar, policys, processer och system kopplade till lön. Du är noggrann, serviceinriktad samt flexibel. Vidare har du lätt för att samarbeta och är vad vid att kommunicera med flera olika kontaktytor både externt och internt. Du talar och skriver svenska såväl som engelska obehindrat. 

Alla lediga jobb