TNG
Analytiker inom personalplanering till Arriva

Analytiker inom personalplanering till Arriva

Vill du arbeta med strategisk och operativ resursplanering? Sök rollen som analytiker inom personalplanering på Arriva i Stockholm

Arbetsgivare Arriva
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-03
6 v semester 6 v semester
Flextid Flextid
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Rebecca Andersson
Vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Vill du arbeta med strategisk och operativ resursplanering? Sök rollen som analytiker inom personalplanering på Arriva i Stockholm

Som analytiker inom personalplanering på Arriva i Stockholm arbetar du med att utveckla arbetssätt och verktyg inom personalplaneringen, liksom med resursplanering för samtliga verksamhetsområden inom Arriva. Har du tidigare erfarenhet av personal- eller trafikplanering inom transportbranschen? Trivs du att arbeta i en analytiskt roll där du får vara med och påverka planeringen för Arrivas 3 500 medarbetare? Då kan den här rollen vara något för dig.

Varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Arriva är du en del av en organisation som har en viktig samhällsfunktion och ett stort miljöfokus. Här erbjuds du en viktig roll i att hitta best practice och bidra med att sprida kompetensen inom personalplanering. Du får möjlighet att forma rollen efter dina förutsättningar med mycket frihet under ansvar. 

Hos Arriva skapar vi gemensamt en värderingskultur som präglas av våra kärnvärden:

Doing the right thing, One Arriva, Thinking beyond och Great customer experience. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som analytiker inom personalplanering arbetar du med resursplanering inom samtliga verksamhetsområden inom Arriva, vilket innefattar spår, buss och teknik. Du arbetar tätt tillsammans med olika intressenter över hela företaget så som personalplanerare, driftschefer och trafikplanerare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av att:

  • Genomföra resursplanering och uppdatera bemanningsprognos i samarbete med personalplanerare.
  • Utveckla verktyg och modeller för personalplanering.
  • Delta i rapportering och analys av planering och av utfall, veckovis och månatligen.
  • Delta i årligt budgetarbete.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i teamet för personalplanering och du rapporterar till personalplaneringschefen. Din arbetsplats är i huvudsak Arrivas huvudkontor i Sickla men du har även möjlighet att arbeta från andra kontor, t ex i Råsta, Sundbyberg. Tjänsten är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats. Resor förekommer i tjänsten.

Din placering kan även vara i Skåne.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom personalplanering och/eller trafikplanering där du arbetat med resursplanering eller schemaläggning, med fördel inom transportbranschen. Du har en god analytisk förmåga som du med fördel förvärvat genom studier inom logistik, ekonomi, IT eller närliggande område. Har du arbetat med att definiera och utforma rapportering och efterföljande analys är det ett plus. 

Du har goda systemkunskaper och är van att arbeta i Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av något planeringsverktyg och analysverktyg, t ex Hastus och Power BI. Vidare har du goda språkkunskaper i både svenska och engelska.  

Som person är du analytisk, strukturerad och kommunikativ. Du har en god numerisk förmåga och har lätt för att se samband. Du trivs att arbeta självständigt med frihet under ansvar eftersom en stor del av arbetet handlar om att själv identifiera och lösa problem.

Arriva

Arriva

I Sverige hjälper vi cirka 170 miljoner resenärer varje år att komma fram till sina resmål. Med cirka 3 500 medarbetare, 800 bussar, 140 tåg och 50 spårvagnar skapar vi moderna transportlösningar där säkerheten alltid kommer i första hand. Som resenär hos Arriva ska du uppleva att vi gör allt för att din resa ska kännas trygg och ha service av hög kvalitet. Året runt – dygnet runt – fram och tillbaka. Arriva Sverige är en del av Europas största koncern för persontrafik. Det gör det möjligt för oss att kombinera det mindre företagets snabba anpassningsförmåga med stabiliteten och kunskapen hos det stora moderbolaget. Vi uppfattar oss som en seriös utmanare på den svenska kollektivtrafikmarknaden med ambitionen att kontinuerligt vinna nya marknadsandelar. Det åstadkommer vi genom att alltid se möjligheterna till nya innovativa lösningar som får ännu fler människor att resa kollektivt. Hoppas att du vill vara med på vår resa.

Arriva
Arbetsgivare Arriva
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-03
Rebecca Andersson
Hos TNG söker du inte bara jobb vetenskapligt, utan kan också följa din ansökan hela vägen.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Rebecca Andersson

070-486 55 77

Räkna ut avståndet till jobbet

Sicklastråket 4, Nacka