TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Analytiker inom Treasury till bolag i Stockholm

Är du intresserad av finans, analys och vill utvecklas inom Treasury? Vi söker just nu en analytiker inom finans till bolag!

Vi söker just nu efter en ny medarbetare inom transaktionanalys - ett ben inom Treasury - till vår kund i centrala Stockholm. Har du ett stort intresse för finans och är på jakt efter ett jobb där du får lära dig mer om analytiskt arbete kopplat till risk? Då kan detta jobb vara för dig - varmt välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos vår kund erbjuds du en utvecklande och utmanande roll inom Treasury. Du kommer ha möjlighet att lära dig mycket om upplåningstransaktioner och analytiskt arbete inom den finansiella marknaden. Detta är ett komplext område där du kommer få tid att introduceras och komma in i jobbet på ett bra sätt. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Här kommer du axla en viktig roll inom Treasury, mer specifikt transaktionsanalys, där du är med och ansvarar för den finansiella strukturen kring upplåning av kapital. Mer konkret betyder det att du: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer tillhöra ett tight team som är engagerade, genuina och kunniga inom sitt område. Kontoret ligger centralt i Stockholm och bolaget totalt har omkring 300 anställda. Du kommer att jobba kontorstider, men såklart möjlighet till flexibiltet. Eftersom att marknaden till mångt och mycket styr ert arbete så kan det komma att bli varierande arbetstider. Uppdraget är tänkt att starta så snart som möjligt. 

Detta är ett konsultuppdrag med mycket god chans till överrekrytering eller förlängning. Som konsult på TNG omfattas du såklart av kollektivavtal och kommer ha en dedikerad konsultchef. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är utbildad ekonom, civilingenjör, finansiell matematiker eller har en annan adekvat utbildning. Meriterande är om du har jobbat med finansiell analys eller administration inom finans tidigare, men det är inget krav. Det viktigaste är att du har ett stort intresse för ekonomi och finans och en smittande vilja att utvecklas inom området. Förutom detta, ser vi också att du har flytande kunskaper både i svenska och engelska. 

Förutom att du som person är noggrann och analytisk, ser vi också att du är en flexibel person som gärna jobbar i ett högt tempo där ingen dag är den andra lik. Du är duktig på att samarbeta med andra för att nå goda resultat. 

Alla lediga jobb