TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Anbudsansvarig till Euromaint i Örebro

Trivs du i en affärskritisk, koordinerande och analytisk roll? Vi på TNG söker en anbudsansvarig till Euromaint i Örebro.

Lockas du av en spännande roll i en platt och kundnära organisation i en enhet med tillväxt? Är du tekniskt intresserad, analytisk och trivs i en roll med många olika kontaktytor? Då kan detta vara rollen för dig! För rekrytering till Euromaint i Örebro söker vi dig som vill arbeta som anbudsansvarig. På enheten i Örebro har vi ett strukturerat arbetssätt och metodik, för att säkerställa en bra arbetsmiljö med hög kvalitet och produktivitet. Nu söker vi dig som vill utvecklas med oss och driva anbudsarbetet på enheten.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och utvecklande roll i en växande bransch där du tillsammans med kompetenta kollegor får arbeta i ett företag som arbetar med teknik och underhåll i framkant. EuroMaint har ett positivt affärsläge och ser ljust på framtiden.  

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du rapporterar till chefen för kontrakt och planering och ingår i en grupp med sju personer. Du samverkar också tätt tillsammans med företagets centrala marknads- och försäljningsorganisation. 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en relevant utbildning samt god generell teknisk förståelse. Du trivs i en affärskritisk roll där du får använda såväl dina analytiska som koordinerande färdigheter. 

Som person samverkar du effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Du agerar på eget initiativ, får saker att hända och ansvarar för resultatet. Vidare är du analytisk och har ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du kommunicerar klart och tydligt samt främjar förändring och nytänkande. 

Du har god IT-vana samt talar och skriver både svenska och engelska flytande.

Alla lediga jobb