TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Anbudschef till Samhall i Linköping

Vill du vara med och göra skillnad? Nu söker Samhall en chef till avdelningen kalkylering och anbud inom försäljning i Linköping

Samhall söker nu en anbudschef som kan utveckla och leda avdelningen kalkyl och anbud med ett strategiskt förhållningssätt. Som anbudschef kommer du jobba nära försäljningsorganisationens chefer och säljare för att etablera ett teambaserat arbetssätt i kalkyl- och anbudsarbetet. Du kommer att få personalansvar för åtta kompententa medarbetare.

Är du en omtänksam, serviceinriktad och engagerad ledare som vill vara med och bygga Sveriges viktigaste företag? Vill du dessutom följa med på Samhalls fortsatt digitala resa?


Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

I rollen som anbudschef kommer du tillhöra en viktig samhällsaktör som utgår från idén om att skapa ett meningsfullt och utvecklande arbete för personer med funktionsnedsättning. Samhall erbjuder dig:

6 v semester
6 v semester
Livspussel
Livspussel
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Flextid
Flextid

Dina arbetsuppgifter

Som anbudsansvarig får du följande ansvarsområden:

Värt att veta

Samhall är ett av Sveriges största företag med mer än ca 20 000 anställda. Trots vår storlek har vi en familjär kultur där alla hjälper varandra och är måna om att utvecklas tillsammans. Du kommer tillhöra Samhalls försäljningsstab och ingå i ett kompetent team om cirka nio personer som består av controller, strategiska kalkylutvecklare, strategisk anbudsutvecklare, säljsupport, analytiker, tjänstespecialist och en koordinator.

Du kommer att tillhöra vårt kontor i Linköping och sitta centralt på S:t Larsgatan 18. Ditt team du leder kommer bestå av fyra kalkylspecialister, fyra anbudsspecialister och ca fem inhyrda resurser som är kalkylerare och administratörer.

Våra förväntningar

Som person är du prestigelös, lyhörd, pålitlig och noggrann. Du gillar att träffa människor och har utmärkta ledaregenskaper och tror på människors förmåga att utvecklas. Du ser möjligheter att utvecklas strategiskt, leda och fördela arbete till rätt medarbetare och ger dem möjlighet att utvecklas i sina roller. Du har hög kommunikationsförmåga. Du är en teamarbetare som kommunicerar med andra, med fokus på säljavdelningens och Samhalls framgång.

 

Alla lediga jobb