TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Anbudscontroller / Bid controller till Keolis

Nu söker vi en affärsinriktad och analytisk anbudscontroller / bid controller för en rekrytering till Keolis i Malmö.

Är du driven, nyfiken och analytisk med ett affärssinne samt intresse för affärsutveckling? Har du erfarenhet som business analyst, business controller, pricing analyst eller liknande och vill få chansen att utvecklas i en mer strategisk roll? Då kan det vara dig vi söker! Tillsammans med kollegor på Keolis levererar du vinnande anbud för kollektivtrafik i Sverige. Du får vara med och utveckla verksamheten samt skapa hållbara lösningar för framtidens kollektivtrafik i ett av Europas ledande kollektivtrafikföretag.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som anbudscontroller har du en nyckelroll i anbudsarbetet och du kommer in i en bred roll med många olika kontaktytor på strategisk nivå i både den svenska och franska organisationen. Du arbetar med långsiktiga och komplexa projekt där du genom ditt arbete säkerställer att all indata finns för optimal kalkylering i syfte att bidra till lönsam tillväxt. Keolis är en organisation som präglas av respekt, ansvar, tillit och ett starkt individuellt engagemang. Det finns en stark gemenskapsanda där alla jobbar tillsammans för att nå uppsatta mål. Du blir en del av ett engagerat team där du kan fortsätta utveckla dina kunskaper samtidigt som du bidrar till företagets framgång.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer i rollen som anbudscontroller vara en del av ett team som arbetar gemensamt mot att bygga upp anbud och driver självständigt den finansiella analysen av anbudet. Du kommer bidra från start till mål i processen genom att ta fram indata, bygga modeller, analysera data och redovisa anbudet för en styrgrupp i den svenska organisationen. Som anbudscontroller är man även delaktig vid presentationen av anbudet i mandatprocessen för beslutsfattare i den franska organisationen. Du tillför spetskompetensen inom det finansiella till gruppen och du kommer huvudsakligen att:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Det är intensiva arbetstoppar under delar av perioderna då anbuden arbetas fram vilket kräver ett driv och engagemang samt en hög arbetskapacitet för att möta deadline. Keolis har förtroendearbetstid, arbetstiderna är därmed relativt fria och möjlighet att arbeta hemifrån ibland finns. Keolis tillämpar 6 månaders provanställning. Du kommer att sitta på Keolis centrala kontor på Stortorget i Malmö.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med akademisk examen med inriktning mot finans, ekonomi, statistik, kalkylering eller liknande. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete. Har du exempelvis arbetat som business controller, affärsanalytiker eller liknande kan detta vara nästa steg för dig in i en mer strategisk roll. Erfarenhet av anbudsarbete är meriterande.

Då du har daglig kommunikation på svenska är det viktigt att du både talar och skriver språket flytande. Du kommer att hålla presentationer och utbyta information med ledningsgruppen i Frankrike och behöver därför även ha goda kunskaper i engelska. Avancerade kunskaper i Excel och är ett krav för rollen eftersom du använder det kontinuerligt i ditt arbete. För de presentationer du förbereder och håller behöver du även goda kunskaper i PowerPoint.

Alla lediga jobb