TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Anbudskoordinator/Marknadsassistent till Fresenius

Vill du arbeta med anbud, stötta administrativt och indirekt vara med och rädda liv? Då kan denna roll vara något för dig!

Har du jobbat som Bid manager och söker nu nya utmaningar? Vill du ha en tjänst med mycket variation och en blandning mellan anbud och administration? Fresenius Medical Care söker nu en ny kollega som kommer ha en delad roll som anbudskoordinator och marknadsassistent.

Låter detta som något för dig? Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Fresenius Medical Care är ett marknadsledande bolag inom sin nisch och ligger långt i framkant när det gäller innovativa lösningar för maskinutveckling inom dialys. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag vars maskiner är livsavgörande för sina patienter.

Detta är en tillsvidareanställning med start så snart rätt person kan vara på plats och du kommer jobba tillsammans i ett administrativt team på 5 personer där ett par kollegor delvis kommer ha samma arbetsuppgifter och kan stötta upp vid behov. Din närmsta chef har många år i branschen och företaget och kommer ge dig en gedigen upplärning tills du är självgående.

Arbetstidsmåttet för tjänsten är 35 timmar/veckan och du kommer erbjudas en marknadsmässig grundlön samt ett attraktivt förmånspaket som innebär:

Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Naprapat
Naprapat
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Rollen är delad där du kommer jobba som anbudskoordinator under de perioder då bolaget ska förbereda och lämna in anbud. Anbudsarbetet är i snitt cirka 50% av arbetstiden med vissa perioder då det kommer ta upp all tid av arbetsveckan/månaden. Resten av tiden kommer du ingå i det administrativa teamet och hjälpa till med en blandning av arbetsuppgifter.

I rollen som anbudskoordinator kommer du att jobba med med de olika delarna av anbudsprocessen där du bland annat kommer att:

I rollen som marknadsassistent kommer du bland annat att stötta kundserviceteamet och hjälpa säljarna med efterfrågningar av material samt lägga ut information på hemsidan. Du kommer även att:

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Fresenius Medical Care erbjuder en arbetsplats med lojala och engagerade kollegor som har flera år i företaget och som har nära till skratt och stor gemenskap. Du kommer att ingå i ett härligt team på fem personer och utgår från huvudkontoret i Sollentuna. Tjänsten är på heltid, 35 timmar/vecka, och startar så snart rätt person kan vara på plats.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har:

Det är meriterande att ha tidigare jobbat med att hantera anbud. Vi ser gärna att du är en organisatorisk person med känsla för språk då det förekommer mycket kontakter och översättningar av texter från och till både svenska och engelska. Du är strukturerad, stresstålig och gillar att hålla många bollar i luften.

Det är meriterande om du har erfarenhet att tidigare jobbat i med medicinteknik eller läkemedel.

Alla lediga jobb