TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Androidutvecklare till Handelsbanken i Malmö

Nu söker vi dig som brinner för Androidutveckling och vill arbeta på en av nordens största banker - Handelsbanken!

Till Handelsbanken i Malmö söker vi nu dig som vill arbeta med androidutveckling inom Kotlin och Java. Här får du möjlighet att arbeta med senaste tekniken i en verksamhet med mycket kompetens och framåtanda! Du får möjlighet att utveckla din kompetens inom det allra senaste inom Androidutveckling samtidigt som du får arbeta med utveckling som bringar värde för många användare.

Vill du bli en del av Handelsbankens härliga Androidteam och delta i utvecklingen av bankens alla appar? Varmt välkommen in med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Om du anser att Mobile First är en nödvändighet för vår tekniska utveckling, ja då ska du absolut vara med där det händer, som Androidutvecklare på Handelsbanken i Malmö! Hos Handelsbanken i Malmö får du möjlighet att vara med i det senaste när det gäller Androidutveckling. Nu ges du möjlighet att arbeta i ett stabilt företag med en tydlig lokal förankring där det skapas en mer familjär anda och där vi utvecklar mobila lösningar och tjänster som underlättar människors liv i vardagen. Här får du en roll i en hjälpsam och lärande organisation där VI-känslan är otroligt närvarande. Här får du inte bara ett stort ansvar för dina egna arbetsuppgifter med möjlighet att påverka, för rätt person finns det givetvis även stora utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Ny Teknik
Ny Teknik

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Androidutvecklare kommer du att arbeta med:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att arbeta i ett utvecklingsteam tillsammans med de andra utvecklarna på kontoret och ges möjligheten att aktivt delta för att utveckla Handelsbankens IT-funktioner. Vi ser gärna att du är samarbetsvillig samt att du aktivt tar ansvar för de uppgifter som du tilldelas. Tjänsten är en heltidstjänst med flextider där man själv på ett mer fritt sätt kan planera sina arbetsdagar. 

 

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har erfarenhet som Androidutvecklare och vill jobba i Java och Kotlin för Android. Vi tror att du möjligen har erfarenhet av Git, Jenkins och Continuous Delivery. Du är intresserad och följer vad som händer inom mobil klientutveckling och möjligen har du också en god förståelse för REST. Som person gillar du att ta initiativ och eget ansvar samtidigt som du är en effektiv teammedlem som både delar med dig och tar emot kunskap för att uppnå gemensamma mål.
Vi tror att du drivs av att jobba med både nyutveckling och optimering och vi tror att det är en fördel om du har vana kring att släppa och underhålla appar via Google Play. Meriterande är det om du har arbetat med Espresso och/eller andra testverktyg för Android och gillar testdriven utveckling.

Alla lediga jobb