TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Anrikt bolag i Stockholm söker Konsultkoordinator

Välkänt företag i centrala Stockholm söker nu en Staffing Officer för ett längre konsultuppdrag

Har du vana att koordinera personal eller konsulter? Är du en god administratör och duktig planerare? Då kan detta konsultuppdrag vara något för dig. Här får du använda din koordinationsförmåga för att säkerställa att konsulter är tillsatta i rätt tid samt lösa vakanser som kan uppstå med kort varsel.

Konsultuppdraget är ett föräldravikariat med start omgående och löper i ett år.

Ditt anställningserbjudande

Hos oss är du en viktig medarbetare som gör skillnad. Vi vet att du jobbar bättre med en trygg anställning; kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för att tillsätta personal för uppdrag på olika delar i organisationen. Planeringen sker 1 år i förväg så du kommer att ligga i framkant med dina tillsättningar. Från dina beställare får du hur många konsulter de önskar och din uppgift är att ta fram rätt antal med rätt kompetens för uppgiften.

I det dagliga jobbet behöver du lösa krockar och göra snabba byten av konsulter.

Värt att veta

Du sitter i vackra kontorslokaler i centrala Stockholm. På denna avdelning jobbar man på plats på kontoret där du har många härliga kollegor som väntar.

Våra förväntningar

Vi söker dig som jobbat med liknande uppgifter. Vidare är du en god administratör där noggrannhet och ett öga för detaljer är signifikant. Du som söker har goda kunskaper i officepaketet samt talar och skriver både svenska och engelska.

Alla lediga jobb