TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AOI Processingenjör – Coherent – Stockholm

Vill du få mer kunskap inom Automated Optical Inspection (AOI) och Machine Vision? Nu utökar Coherent med en AOI Processingenjör

Coherent i Järfälla, Stockholm söker en AOI Processingenjör. Det här är en unik möjlighet att bli del av ett högteknologiskt företag inom halvledarindustrin och chansen att utveckla dina kunskaper inom Automated Optical Inspection and Imaging Technology. Du kommer att ansvara för processen för vår nya AOI-utrustning i vår skivtillverkning i Järfälla som kvalitetssäkrar våra optoelektroniska komponenter.

Ditt anställningserbjudande

Coherent är ett högteknologiskt, internationellt bolag som tar fram banbrytande och högkvalitativa produkter inom optoelektronik. Du kommer till ett finansiellt stabilt bolag i kraftig tillväxt med en internationell känsla som har några av världens mest kända Tech bolag som kunder. På Coherent jobbar du i en kompetensintensiv och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och i rollen som processingenjör blir du en viktig spelare i företagets fortsatta utveckling. Vi är stolta över våra värdegrunder I CARE: Integrity, Collaboration, Accountability, Respect, Enthusiasm och dessa genomsyrar såväl strategier som vårt dagliga arbete.

Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i ett team på tio personer där en arbetar deltid med AOI-utrustningen som du kommer att samarbeta med i denna position.

Eftersom utrustningen är i renrumsmiljö kommer du tillbringa en del av din arbetstid där. Detta är en dagtidstjänst med flexibla arbetstider. I början av din tid hos oss kommer du att arbeta heltid på plats i Järfälla. När du är mer självständig i din roll finns det möjlighet att arbeta hemifrån.

Våra förväntningar

Du har en M.Sc. inom fysik, elektronik, halvledarteknik och/eller relevant erfarenhet inom AOI. Du har erfarenhet av att skapa skript i till exempel Python och kan enkelt navigera i olika program. Du har goda kunskaper i engelska. Kunskaper i svenska är meriterande, men inget krav.

Du är självgående och bra på att ta egna initiativ. Rollen kräver att du är kvalitetsmedveten och strukturerad i ditt arbetssätt, samtidigt är du bra på att byta fokus när andra arbetsuppgifter är mer prioriterade. Du är bra på att bygga relationer och samarbetar väl med andra.

Alla lediga jobb