TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Applikationsingenjör till W-M Alitea Stockholm

Är du en nyfiken och kreativ problemlösare? Sök rollen som Applikationsingenjör till W-M Alitea i Stockholm redan idag!

Har du ett intresse för teknik och vill arbeta med förstklassiga produkter i ett globalt företag? Bra! Då kan du vara applikationsingenjören vi söker till Stockholm!
Watson-Marlow Fluid Technology Solutions (WMFTS) är en ledande tillverkare av peristaltiska pumpar och tillhörande produkter inom flödesteknik för företag inom biopharm, medicinsk teknik, livsmedel och kemi. Under varumärket Alitea marknadsför WMFTS pumphuvuden och panelmonterade pumpenheter för OEM- kunder och maskintillverkare som behöver utveckla utrustning snabbt, effektivt och med låg utvecklingskostnad.

Låter det spännande? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som applikationsingenjör får du verka i en varierande, bred och utvecklande roll med tekniskt avancerade produkter. Som nyanställd hos W-MAlitea kommer du få en bra introduktion kring våra produkter, och de kundsegment vi verkar inom. Du kommer skapa nya kontakter och bredda ditt professionella nätverk. 

Alitea är ett litet företag, vilket gör att det finns stora möjligheter att forma en ljus framtid samtidigt som de ingår i en större internationell koncern. Alitea strävar efter att ha en mångfaldig, innovativ och jämlik företagskultur. Självklart ett företag med högt i tak, med en entusiasmerande atmosfär och en framåtanda.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Applikationsingenjör arbetar du tillsammans med Watson-Marlows säljbolag runt om i världen. Din uppgift är att ta fram tekniska underlag och lösningar, samt tillhandahålla teknisk support och expertis gentemot säljbolagen för att leverera en förstklassig produkt anpassad efter kundens behov. Kunderna finns över hela världen och i många olika branscher. Du arbetar i ett team med två andra erfarna applikationsingenjörer.

I dina arbetsuppgifter ingår också att:

Värt att veta

W-M Alitea har drygt 40 anställda i Sverige med egen tillverkning, konstruktionsavdelning och lab. De har produktion och kontor i Hammarby Sjöstad, Stockholm, och har funnits i branschen i över 40 år. Detta är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Resor förekommer i tjänsten.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen tro vi att du har:

Som person är du relationsorienterad och kommunikativ. Du trivs i en roll med brett kontaktnät både inom och utanför organisationen. Du gillar problemlösning och att arbeta i team och har ett genuint intresse för teknik.  Rollen kräver god samarbetsförmåga och du har en förståelse för kommersiell verksamhet. Ditt inneboende driv och din initiativförmåga gör att du har ett positivt och nyfiket förhållningssätt till att ta dig an nya utmaningar! 

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning, förhandlingsvana och medicintekniska produkter. 

 

Alla lediga jobb