TNG

Tjänsten är tyvärr tillsatt

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Applikationsingenjör vid II-VI, Stockholm

Följ med II-VI (tidigare Ascatron) på vår resa mot att omvandla elektronikindustrin med våra SiC-krafthalvledare!

För att möta den globala efterfrågan av krafthalvledare i kiselkarbid (SiC), utökar vi vår R&D- och produktionsverksamhet med en erfaren applikationsingenjör, vid II-VI (tidigare Ascatron) i Kista, Stockholm. Här kommer du vara med och förändra elektronikindustrin genom att se till att våra unika kraftkomponenter har rätt specifikationer och ge support till våra kunder vid systemimplementering.

Med din kunskap om krafthalvledare och kraftelektroniksystem kommer du arbeta med modellering av applikationer och demonstration av systemprestanda. Detta för att hjälpa oss att förändra fordons-, IT- och energisektorn mot en mer hållbar framtid.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Med en historia av att vara ett litet start-up (tidigare Ascatron), och som idag är en del av ett globalt teknikföretag, får du arbeta på en innovativ och utvecklande arbetsplats i teknikens framkant. Här får du:

Se fler lediga tjänster hos II-VI: https://www.tng.se/ingenjorsjobb-ii-vi-stockholm/ 

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Bonus
Bonus
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Karriärs&shymöjligheter
Karriärs­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Ditt huvudansvar är att utveckla kraftelektroniska applikationer för våra SiC-komponenter. Du kommer att: 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer dagligen samarbeta med ingenjörer inom design, material, tillverkning, test samt kvalitet och tillförlitlighet. Rollen innebär att du manövrerar flera projekt samtidigt och du kommer ha många externa kontakter. Förmågan att utveckla och underhålla interna och externa relationer samt delta i kunskapsöverföring inom och mellan arbetslag kommer vara av stor betydelse.

Detta är en heltidsställning och du rapporterar till gruppledaren för Device Development.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen bör du vara en driven och innovativ problemlösare med ett starkt kundfokus. Du har förmågan att samarbeta i grupp och skapa långsiktiga relationer.

Vi söker en civilingenjör i elektronik eller teknisk fysik och som har minst 10 års erfarenhet från elektronikindustrin. Dessutom har du mycket kunskap inom krafthalvledare och elektronikkretsar. Det är en fördel om du har erfarenhet inom testning av kraftkomponenter och SiC-teknologi. Rollen kräver även att du talar och skriver engelska flytande.

Alla lediga jobb