TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Konsult / Specialist inom IFS till Emhart i Örebro

Vi söker en applikationskonsult inom ERP till världsledande och globala Emhart Glass i Örebro.

Emhart Glass växer och utökar sin verksamhet i Örebro. Nu söker vi en systemkonsult till Emharts globala implementering av IFS alla moduler. Har du några års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter? Då kan du vara den applikationskonsult som vi söker!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du får en nyckelroll i Emharts implementering av IFS. Du kommer att verka som en internkonsult för att stödja allt som rör implementeringen samt bidra med kunskap gentemot alla användare. Övriga deltagare i projektet finns representerade från olika delar av världen vilket innebär dagliga internationella kontakter.

Med 250 års historia är Emhart Glass en stabil arbetsgivare som lever efter kärnvärdena respekt, trovärdighet och innovation. Sedan 1998 är Emhart Glass del av koncernen Bucher Industries som har huvudkontor i Schweiz och verksamhet runtomkring i hela världen.

Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Fokus i denna roll kommer att vara för modulerna inom produktion, planering och inköp men arbetet innebär också delaktighet i andra moduler.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst innebära:

Resor i tjänsten förekommer.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

En spännande utmaning för dig som vill bidra med din kunskap och vara med hela vägen i ett stort internationellt projekt.

Du rapporterar till den övergripande projektledaren för hela projektet.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi, logistik alternativt ingenjör. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda systemkunskaper i affärssystemet IFS är ett krav. Har du även erfarenhet av att vara med i ett liknande projekt är det meriterande.
Då engelska är vårt koncernspråk är goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift ett krav.

Som person är du resultatinriktad, kommunikativ och noggrann. Du har inga problem att kliva in där din kompetens behövs och du har en god förmåga att övertyga andra människor samt vara pedagogisk. Du trivs med att arbeta i team och är lösningsorienterad samt flexibel.

Alla lediga jobb