TNG
Är du vår nästa Inköpare/kategoriansvarige?

Är du vår nästa Inköpare/kategoriansvarige?

För konsultuppdrag söker vi en inköpare/ kategoriansvarig till kund med starkt varumärke i Stockholm

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-13
Kollektiv&shyavtal Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension Tjänste­pension
Friskvård Friskvård
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Daniel Johansson Falk
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

För konsultuppdrag söker vi en inköpare/ kategoriansvarig till kund med starkt varumärke i Stockholm

Vi söker dig som har erfarenhet av inköp/kategoriarbete och en fingertoppskänsla för trender och produkter i tiden. Här får du möjlighet att utvecklas och växa i en bred roll med mycket ansvar i en organisation som hela tiden strävar efter att ligga i framkant. Som inköpare/kategoriansvarig för livsmedel och kiosk har du ett övergripande ansvar för att kontinuerligt utveckla och förnya kategorier och kunderbjudanden. Du beslutar om kategoriroller, sortiment och prisstrategier för varugrupperna som ingår i kategoriansvaret. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Uppdraget erbjuder en spännande roll med stor frihet under ansvar och med möjligheter att vara med under hela processer – från början till slut. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter, för självklart förväntar vi oss att du har viljan att växa och ständigt lära dig nytt.

I den här tjänsten kommer du att bli anställd hos TNG och arbeta på hos vår kund som konsult. Start för uppdraget är så snart rätt person kan vara på plats det pågår under sex månader.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som kategoriansvarig för livsmedel och kiosk kommer du att ansvara för att identifiera, prioritera och genomföra utveckling av verksamheten som säkrar marknadsposition, effektivitet och resultatutveckling i enlighet med affärs- och strategiplaner. Planer och mål upprättas tillsammans med chefen för kategorier och du ansvarar för att följa upp dessa inom dina kategorier. Du kommer även:

  • Att realisera planer och mål och följa upp dessa.
  • Att ha god och nära dialog med våra partners där en viktig del är att förankra och att kontinuerligt vara ute på fältet.
  • Att vara nära involverad i samarbetet med våra huvudleverantörer samt övriga prioriterade leverantörer inom kategoriansvaret.
  • Följa lönsamhet per produktkategori för de bemannade stationerna
  • Framtagning marknadskampanjer inom produktkategorierna
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som kategoriansvarig ingår du i ett drivet team på 7 medarbetare som tillsammans strävar efter att utveckla vår kunds sortiment och koncept. Vår kunds lokaler finns i centrala Stockholm i nära anslutning till kommunala transportmedel.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig med erfarenhet av inköp eller kategoriansvar inom dagligvaruhandeln, livsmedel eller liknande . Erfarenhet av förhandlingsarbete är meriterande då det är en återkommande del av rollen. Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav för rollen.

Om du har jobbat med trend- eller omvärldsbevakning på något sätt för att på ett kompetent sätt kunna välja vilka produkter som bör tas in i sortimentet inom dina kategorier är meriterande. Har du också arbetat med flera olika leverantörer och samarbetspartners i tidigare roller är det också meriterande.

För att lyckas bra i rollen krävs ett analytiskt arbetssätt. Det är också viktigt att kunna skifta fokus till ett helhetstänk för att på ett bra sätt skapa framgångsrika kampanjer och avtal då lönsamhet är grunden i arbetet. Då organisationen är i ett konstant utvecklingsarbete ser vi också att du är hungrig på nya trender inom flera olika områden som teknik och moderna arbetssätt men inte minst dina egna kategoriansvar.

TNG Group AB

TNG Group AB

TNG är ett värderingsstyrt företag. Vi drivs av vår vision att, genom att se bortom fördomar, bidra till en mer hållbar arbetsmarknad. Det är inte bara tomma ord, utan ett arbete som vi gemensamt på TNG arbetat fram över tid. Hos oss är du en viktig medarbetare som kan göra skillnad – oavsett om du arbetar på ett av våra kontor eller som konsult hos en av våra kunder!

Vi tar vårt ansvar som arbetsgivare på allvar och genom kontinuerlig dialog med både våra konsulter och uppdragsgivare säkerställer vi att du har en bra arbetsmiljö och stimulerande arbetsuppgifter. På så sätt får även du en kontinuerlig feedback och utveckling i din yrkesroll. Självklart omfattas du av kollektivavtal, schyssta anställningsvillkor, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Välkommen till TNG – här arbetar vi med fördomsfri rekrytering och bemanning – på riktigt!

Uppdragsgivare TNG Group AB
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2022-01-13
Daniel Johansson Falk
Visste du att du när som helst kan logga in och följa status på dina ansökningar?
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Daniel Johansson Falk

0728573528

Räkna ut avståndet till jobbet

pyramidvägen 7