TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöingenjör Björkdalsgruvan i Skellefteå

Erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och motiveras du av förbättringsarbete för riskreducering? Björkdalsgruvan rekryterar!

Har du erfarenhet av att arbeta systematiskt med arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor inom industriell verksamhet? Motiveras du dessutom av arbetsmiljörelaterade frågor som bidrar till en ökad säkerhet och trygg arbetsmiljö samt att arbeta nära verksamheten? Bra! En av världens renaste guldgruvor Björkdalsgruvan strax utanför Skellefteå behöver förstärka sitt HS team. I rollen som arbetsmiljöingenjör bidra du till att säkerställa en trygg och hälsosam arbetsplats under och ovanjord.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Björkdalsgruvan är belägen vid Sandfors utanför Skellefteå och är en av norra Europas största gruvor för utvinning av guldmalm. Björkdalsgruvan är en relativt ung gruva med drygt 240 engagerade och drivna medarbetare och ett hundratal entreprenörer. Gruvan omsätter ca 840 MSEK och ägs av Mandalay Resources, som har sin bas i Toronto, Kanada och är TSX-noterade.

Som arbetsmiljöingenjör ansvarar du tillsammans med kollegorna för att säkerställa en trygg och hälsosam arbetsplats genom att systematiskt genomför riskbedömningar, driva förebyggande -och förbättringsarbete i verksamheten,

Förutom ett spännande och utvecklande uppdrag, erbjuds du en roll i ett företag med korta beslutsvägar, med ett nytänkande och en företagskultur som är familjär. 

Jobba hemma
Jobba hemma
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård
Tjänste&shypension
Tjänste­pension

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

Värt att veta

Du kommer till en kultur präglad av säkerhet, samarbete och optimism. Som arbetsmiljöingenjör tillhör du organisatoriskt HS (Health & Safety)- och HR avdelningen, Inom HS teamet finner du tre kompetenta kollegor med ansvarsområden inom exempelvis brandskydd eller som huvudskyddsombud. Du rapporterar till HR/HS chef som leder och engagerar teamet, med stor frihet under ansvar.

Dina arbetstider kommer vara dagtid, måndag - fredag. Här finns goda möjligheter att utvecklas inom bolaget. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har:

Meriterande är:

Som person har du en förmåga att:

Då kollektivtrafiken är begränsad är det med fördel att du har B-körkort. 

Alla lediga jobb