TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöingenjör med ansvar för säkerhetsfrågor

Finisar söker nu en ingenjör till rollen som miljö-, arbetsmiljö- och säkerhetsansvarig i Stockholm.

Till ett omväxlande och stimulerande arbete söker vi en ingenjör inom EHS (Environmental, Health, Safety) med ansvar för miljö, arbetsmiljö - och säkerhetsfrågor. Har du tidigare erfarenhet som arbetsmiljöingenjör från ett företag inom tillverkningsindustrin och brinner du för säkerhetsfrågor? Som ett led i att stärka säkerhetsnivån och arbetsmiljön på Finisar i Järfälla söker vi nu en ny kollega som ska bidra med sin expertis på området samt säkra att EHS-frågor efterlevs.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I denna roll får du möjligheten att arbeta på ett världsledande företag inom optisk kommunikation, internationell och högteknologisk miljö med produkter i teknisk framkant. Som EHS-officer får du arbeta i en dynamisk och snabbväxande organisation med korta beslutsvägar och med stort eget ansvar. Du ansvarar för genomförande av utredningar och projekt och har en direkt påverkan över processer och arbetssätt.

6 v semester
6 v semester
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

I den här rollen kommer du att rapportera till kvalitetschefen och det förväntas att du "äger" och ansvarar för hela arbetsmiljöarbetet. Kontoret är beläget i Järfälla och tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt, med hänsyn till eventuell uppsägningstid.

VEM ÄR DU?

För att vara aktuell för denna roll tror vi att du är utbildad ingenjör eller har motsvarande utbildning / kunskaper inom EHS. Du bör även vara väl införstådd i arbetsmiljöverkets föreskrifter och ha erfarenhet av att applicera dessa. Vår verksamhet kräver att du i din roll har goda kunskaper kring hanteringen av kemikalier och kan göra riskbedömningar av arbetet med dessa men även kan riskbedöma andra kritiska arbetsmoment ex. flytt av utrustning.

Då du kommer ha löpande kontakt med kollegor i Sverige, USA och Tyskland bör du behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Du kommer även att vara ansvarig för att dokument såsom policy och rutiner uppdateras vilket också ställer krav på skriftliga färdigheter.
För att du ska vara framgångsrik i rollen som arbetsmiljöingenjör ser vi att du har ett systematiskt tillvägagångssätt, är strukturerad, initiativrik och trivs med eget ansvar. Du är nätverkande, och har en god kommunikativ förmåga.

 

Alla lediga jobb