TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Nytänkande arbetsmiljöingenjör sökes

Vi söker nu en ingenjör för arbetsmiljöfrågor till säkerhetsavdelningen på BillerudKorsnäs produktionsanläggning.

Billerudkorsnäs värdeord är nytänkande, samarbete, ansvarstagande och värdeskapande som är viktiga byggstenar i det dagliga arbetet. Deras fokus är en tillbuds- och skadefri arbetsplats med en stark säkerhetskultur. Nu söker vi en arbetsmiljöingenjör som vill vara del i detta arbete. Arbetsmiljöinspektörer arbetar med allt som rör arbetsmiljö, inklusive kemiska hälsorisker till riskanalyser, personlig skyddsutrustning och olycksfallsutredningar. I arbetet kan ingå att undersöka orsakerna till arbetsskador ur både fysiska och psykiska aspekter samt att komma med förslag på åtgärder

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

BillerudKorsnäs hållbarhetsarbete är inget som separeras från det dagliga arbetet. Det finns i allt de gör. De har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med dem och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

En arbetsmiljöingenjör arbetar med säkerhet på arbetsplatsen och har till uppgift att se till så att alla kan gå till arbetet utan att riskera hälsan. Du arbetar med att förhindra olyckor och förebygga skador genom att identifiera och utreda fysiska och kemiska risker. Konkret kan det handla om:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team inom Säkerhetsavdelningen och rapporterar direkt till Säkerhetschefen. I din roll är du en nyckelperson i arbetet med vår säkerhetskultur och de mjuka värdena där vi tillsammans utvecklar våra beteenden med nytänkande för en säker väg in i framtiden.

VEM ÄR DU?

Du som söker är utbildad arbetsmiljöingenjör eller har erfarenhet från motsvarande befattning inom arbetsmiljö alternativt innehar ingenjörskompetens inom arbetsmiljö eller motsvarande erfarenhet/kompetens. Det är meriterande med goda kemikunskaper. Du har dokumenterad/bred erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö, gärna från processindustrin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös samt är strukturerad i ditt arbetssätt.

Alla lediga jobb