TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöingenjör till BillerudKorsnäs Frövi

Vi söker nu en Arbetsmiljöingenjör till Säkerhetsavdelningen på BillerudKorsnäs produktionsanläggning i Frövi

Säkerhet och hållbarhet är nyckelord inom BillerudKorsnäs som ständigt arbetar för att utveckla och ligga i framkant inom dessa områden. Deras fokus är en tillbuds- och skadefri arbetsplats med en stark säkerhetskultur. Nu söker vi en arbetsmiljöingenjör som vill vara del i detta arbete.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Tänk om du kunde gå till jobbet och bidra till en hållbar framtid? Som en ledande leverantör av förnyelsebara material och smarta lösningar till förpackningar är det BillerudKorsnäs sätt att utmana sig själva, sina kunder och alla sorters förpackningar för att främja en hållbar framtid. De har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer. Vill du växa med dem och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i ett team inom Säkerhetsavdelningen och rapporterar direkt till Säkerhetschefen. I din roll är du en nyckelperson i arbetet med vår säkerhetskultur och de mjuka värdena där vi tillsammans utvecklar våra beteenden med nytänkande för en säker väg in i framtiden.

VEM ÄR DU?

Du som söker är utbildad arbetsmiljöingenjör eller har erfarenhet från motsvarande befattning inom arbetsmiljö alternativt innehar ingenjörskompetens inom arbetsmiljö eller motsvarande erfarenhet/kompetens. Det är meriterande med goda kemikunskaper. Du har dokumenterad/bred erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö, gärna från processindustrin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och har lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

För att lyckas i rollen krävs att du har en god samarbetsförmåga, är prestigelös samt är strukturerad i ditt arbetssätt.

Alla lediga jobb