TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöingenjör till byggbranschen i Stockholm

Arbetsmiljöingenjör med erfarenhet från byggbranschen sökes till ett interimuppdrag

Har du starkt intresse för och erfarenhet av arbetsmiljöfrågor och vill arbeta på ett företag där säkerhet alltid står i främsta rummet? Till ett interim/konsult uppdrag söker vi dig som har jobbat med arbetsmiljöfrågor inom byggbranschen, exempelvis i roller som arbetsmiljöingenjör, platschef, arbetsledare eller projektledare.Vi söker dig som har kunskaper inom BAS U/P eller BAM och är bekant med arbetsmiljöarbete inom bygg.

Låter intressant? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vår kund är ett företag som är ledande inom bostadsutveckling. Företaget uppskattas för sin öppna och positiva företagskultur och erbjuder möjligheter till arbete med intressanta byggprojekt och goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer utgå ifrån deras trevliga kontor baserad i centrala Stockholm.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsmiljöingenjör är du med och driver arbetet inom hälsa, arbetsmiljö och säkerhet. Du följer upp arbete samt agerar stöd och bollplank till chefer gällande arbetsmiljöfrågor. Du säkerställer efterlevnad av lagar, avtal och rutiner.
Rollen innebär bland annat:

Värt att veta

Detta är ett interim/konsultuppdrag på ca 6 månader, med möjligheter till förlängning. Uppdraget kommer att påbörjas så snart som möjligt, helst under april månaden. Du rapporterar till Health & Safety Chefen för Sverige. Du arbetar med projekt i Stockholm och på andra orter runtom i Sverige och resor i tjänsten ingår, inkl. 3-4 övernattningar per månad. 

Våra förväntningar

Vi söker dig som har några års erfarenhet som arbetsmiljöingenjör eller liknande. Som alternativt har du flera års erfarenhet i inom byggindustrin i roller med arbetsmiljöansvar (Bas-P/Bas-U).Har utbildad dig inom BAM eller Brandfarliga/Heta Arbeten är det mycket meriterande.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av projektledning, alt. har bakgrund som skyddsombud. Du har erfarenhet av att kravställa och följa upp entreprenörernas arbetsmiljöarbete. Du har god kännedom om lagstiftningen inom arbetsmiljö och erfarenhet av att ta fram övergripande styrande dokument och riktlinjer samt att presentera dessa för ledningsgrupp och övrig verksamhet.

Eftersom rollen innebär besök på olika byggarbetsplatser är B-körkort ett krav. Kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift är ett krav.

Alla lediga jobb