TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöingenjör till företag i Eslöv

Vill du bidra till att skapa en säker arbetsmiljö inom livsmedelsindustrin? Vi söker en Arbetsmiljöingenjör till Eslöv!

Motiveras du av arbete med arbetsmiljö och vill vara en viktig nyckelperson i att främja en säker och hälsosam arbetsplats? Här får du möjlighet att arbeta med varierande arbetsmiljöfrågor, riskbedömningar och analyser med fokus på en säker produktions- och fabriksmiljö. Vi söker nu en Arbetsmiljöingenjör för ett längre konsultuppdrag på 12 månader hos ett företag i Eslöv!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av TNG och uthyrd till det aktuella företaget. Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i minst 12 månader, med möjlighet till förlängning. 

Din arbetsplats är i Eslövs kommun där du samarbetar nära din kollega inom Arbetsmiljö. Det finns goda parkeringsmöjligheter i anslutning till företaget och tågstation i närheten.

Våra förväntningar

Här värderas din erfarenhet inom arbetsmiljö högt, dvs att du har jobbat med arbetsmiljö kopplat till fysisk säkerhet inom produktion, industri, kemiska processer eller liknande. Om du har utbildning inom området och begränsad erfarenhet, väger också din utbildning tillsammans med dina personliga egenskaper tungt. 

Då kommunikation förekommer på både svenska och engelska behöver du kommunicera väl på båda språken. 

Dina personliga egenskaper är givetvis också viktiga. Här ser vi gärna att du är duktig på att kommunicera med och skapa förtroende hos dina kollegor inom olika delar av organisationen. Då du arbetar med säkerheten på arbetsplatsen är även kvalitetsmedvetenhet en viktig del i din personlighet, likväl som struktur och problemlösning. 

Alla lediga jobb