TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöingenjör till framgångsrik industrikund

Är du en kommunikativ arbetsmiljöingenjör med stort säkerhetstänk? Bra! Då kan denna tjänst passa dig!

Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i ett företag där säkerhet alltid står i främsta rummet? Har du tidigare erfarenhet av att driva och leda arbetsmiljöarbete i en tung industrimiljö? Bra! Då är detta uppdrag något för dig.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Hos oss kommer du personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef – allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

 Rollen innebär bland annat:

Tjänsten ingår som en del i avdelningen för Arbetsmiljö där du arbetar med att utveckla arbetsmiljö - och säkerhetsarbetet och implementera arbetssätt tillsammans med linjefunktionen i företaget.

Värt att veta

Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6-8 månader, med möjlighet till förlängning och/eller överrekrytering till kund. 

Heltid. On-site. 

Våra förväntningar

Du har mycket god kunskap om arbetsmiljölagstiftning och förordningar, antingen förvärvat genom studier till arbetsmiljöingenjör eller arbetslivserfarenhet som arbetsmiljöingenjör, HSE-specialist, HSE-koordinator eller likvärdigt.

Det är starkt meriterande med SAM-certifikat eller erfarenhet från liknande roll inom processindustri.

Alla lediga jobb