TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöingenjör till Zinkgruvan Mining

Är du en kommunikativ arbetsmiljösamordnare med stort säkerhetstänk? Bra! Då kan denna tjänst hos Zinkgruvan passa dig!

Brinner du för arbetsmiljöfrågor och vill arbeta i ett företag där säkerhet alltid står i främsta rummet? Har du tidigare erfarenhet av att driva och leda arbetsmiljöarbete i en tung industrimiljö? Bra! Passa på att ta chansen att bli en del av vårt gäng inom arbetsmiljöområdet!

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining ingår i Lundin Mining, en expanderande internationell koncern med totalt 4500 anställda. Det är Sveriges sydligaste gruva och ligger 6 mil söder om Örebro.

På Zinkgruvan Mining får du möjlighet att arbeta tillsammans kompetenta kollegor i en internationell, platt och produktionsnära organisation. Vi är ett expansivt och lönsamt företag i en högteknologiskt bransch där det finns goda utvecklingsmöjligheter. 

För alla medarbetares välbefinnande har vi ett aktivt friskvårdsarbete och erbjuder flera olika typer av hälso- och fritidsaktiviteter.

Bonus
Bonus
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsmiljösamordnare kommer du att vara delaktig i utvecklingen och genomförandet av arbetsmiljöarbetet på Zinkgruvan Mining AB. Du kommer att arbeta proaktivt och i nära samarbeta med medarbetare på alla nivåer i företaget. Tjänsten ingår som en del i avdelningen för Arbetsmiljö där du arbetar med att utveckla arbetsmiljö - och säkerhetsarbetet och implementera arbetssätt tillsammans med linjefunktionen i företaget.

Rollen innebär bland annat: 

Värt att veta

Som arbetsmiljösamordnare ingår du i en arbetsgrupp om en handfull medarbetare. Du ingår i branschens samarbetsorgan för arbetsmiljö och hälsa och kommer således rapportera och kommunicera med övriga kollegor inom Lundin Mining och med myndigheter inom arbetsmiljöområdet.

Tillsammans arbetar ni med att driva, utveckla, följa upp och stötta verksamheten i arbetsmiljöfrågor. Här är samarbete viktigt och du jobbar tätt ihop med dina kollegor. Rollen innebär både operativa och strategiska arbetsuppgifter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom arbetsmiljöområdet. Erfarenhet från industrimiljö och eller gruvdrift och underjordsarbete är meriterande. Du har god kännedom om lagstiftningen inom arbetsmiljö och erfarenhet av att ta fram övergripande styrande dokument och riktlinjer samt att presentera dessa för ledningsgrupp och övrig verksamhet. 

Som person är du en skicklig kommunikatör, driven, beslutsam och förtroendeingivande.

Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift.

Alla lediga jobb