TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsmiljöspecialist till Teracom i Stockholm

Trivs du med att vara strategisk rådgivare och operativ stöttepelare? Teracom söker en driven arbetsmiljöspecialist i Stockholm.

Teracom i Stockholm söker en erfaren arbetsmiljöspecialist med fokus på fysisk arbetsmiljö. Som arbetsmiljöspecialist är du en viktig länk mellan verksamheten och HR. Du arbetar med långsiktiga strategier och daglig rådgivning för att skapa en god arbetsmiljö för alla medarbetare. Som ett nyckelmedlem i stabsavdelningen kommer du ha en strategisk, konsultativ och operativ roll inom det fysiska arbetsmiljöområdet.

Har du kanske en bakgrund som arbetsmiljöingenjör eller motsvarande med erfarenhet från fysisk arbetsmiljö inom såväl tunga fordon, bygg eller liknande? Sök rollen och bli en del av Teracom!

Ditt anställningserbjudande

Du blir en central del av Teracoms arbetsmiljöarbete, där du aktivt och självständigt stöttar chefer och medarbetare. Här får du möjlighet att utveckla processer, ansvara för utbildningsplaner och driva förbättringsarbete. Vi erbjuder en dynamisk miljö där du kan påverka och utveckla företagets arbetsmiljö och samtidigt vara en del av en engagerad stabsavdelning. 

Arbetstidsförkortning
Arbetstidsförkortning
Distansarbete
Distansarbete
Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsmiljöspecialist hos Teracom kommer du att ha en nyckelroll där du strategiskt och operativt driver och utvecklar arbetsmiljöarbetet. Din uppgift blir att säkerställa överensstämmelse med lagar och krav, samtidigt som du agerar som rådgivare och stöd för chefer och medarbetare. Med en tyngdpunkt på den operativa avdelningen kommer du att balansera mellan strategiska initiativ och hands-on insatser för att främja en säker och hälsosam arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak att:

 

Värt att veta

Du kommer vara baserad i Stockholm på Kungsholmen med möjlighet till resor runt landet varannan månad. En stor del av arbetet kommer att vara inriktat på den operativa avdelningen, där du stödjer chefer och medarbetare. Hos Teracom får du vara med och göra skillnad varje dag. Det är ett gemensamma ansvar att de samhällsviktiga tjänster man levererar, med höga krav på både tillgänglighet, säkerhet och kvalitet, fungerar dygnet runt, året runt - oavsett. Teracom samhällsnät erbjuder ett positivt arbetsklimat med högt engagemang, stort ansvarstagande och kompetenta kollegor.

Rollen är en heltidstjänst till Teracoms huvudkontor i Stockholm. Då anställningen är placerad i säkerhetsklass krävs svenskt eller nordiskt medborgarskap samt en hög närvaro på plats. Godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll samt godkänd alkohol -och drogtest krävs för anställning.

På Teracom Samhällsnät strävar vi efter att skapa en kultur som inspirerar till lärande och utveckling där medarbetarna känner engagemang och trivs på jobbet. Vi värnar om balansen mellan arbete och fritid och erbjuder möjligheter till distansarbete för att stödja en flexibel arbetsmiljö. Vi betraktar olikheter mellan människor som en styrka och är övertygade om att det bidrar till ett kreativt och trivsamt arbetsklimat.

 

Våra förväntningar

Vi letar efter en erfaren arbetsmiljöspecialist som kommer att spela en central roll inom Teracoms arbetsmiljöarbete. Vi tror att du kan vara arbetsmiljöingenjör eller ha motsvarande relevant utbildning inom området. För att passa för rollen förväntar vi oss att du har mångårig erfarenhet inom kvalificerat arbetsmiljöarbete och besitter en gedigen kunskap inom arbetsmiljöområdet. Särskild erfarenhet inom fysisk arbetsmiljö, speciellt inom områden som tunga fordon eller bygg är meriterande.

Vi värdesätter att du har en djup förståelse för arbetsmiljölagar och förordningar samt förmågan att tolka och anpassa dig till nya lagkrav. Ditt ansvar kommer även innefatta att vara vår talesperson inom arbetsmiljöfrågor och vi förväntar oss att du kan kommunicera komplexa ämnen klart och tydligt, både i tal och skrift på svenska.

Vi söker en självständig individ med utmärkt samarbets- och kommunikationsförmåga. Din förmåga att samarbeta nära med HR, chefer och medarbetare kommer att vara avgörande för att implementera och förankra arbetsmiljöprocesser inom organisationen.

Ditt engagemang och din beredskap att vara ute i den operativa verksamheten är något vi värdesätter högt. Din närvaro på fältet kommer att vara av betydelse för att förstå och stödja arbetsmiljön på plats. Balans är nyckeln, och vi ser att du har förmågan att vara både strategisk och operativ. 

Ditt bidrag som arbetsmiljöspecialist kommer vara avgörande för att säkerställa en trygg och hälsosam arbetsmiljö inom Teracom!

Alla lediga jobb