TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsterapeuter till Nynäshamn kommun

Var med att skapa morgondagens kommunala vård och omsorg! Gå med i ett engagerat team och spela en nyckelroll som arbetsterapeut.

Vill du vara med och påverka vård och omsorg i Nynäshamn kommun? Trivs du i ett tvärprofessionellt team som sätter individens behov i fokus? Vi söker dig som är legitimerad eller snart legitimerad arbetsterapeut som vill ta chansen att bli en del av vårt dedikerade team och spela en avgörande roll för våra boendes livskvalitet.
Kom och gör skillnad tillsammans med oss!

Ditt anställningserbjudande

Vi expanderar vår verksamhet med arbetsterapeuter och söker nu dig som brinner för att forma och förbättra kommunalvården. Hos oss får du möjlighet att göra skillnad! Vi erbjuder personlig utveckling, stöd och relevant kompetensutveckling. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till vidareutveckling och delaktighet i spännande projekt.

Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Bli en del av vårt dedikerade team och:

Värt att veta

Som arbetsterapeut i Nynäshamns kommun blir du en integrerad del av kommunens hälso- och sjukvårdsteam. Tillsammans med sjuksköterskor, fysioterapeuter, och omsorgspersonal vid våra vård- och omsorgsboenden, dagverksamhet samt LSS-vuxna skapar du förutsättningar för att de boende ska uppleva en hög livskvalitet. Ditt arbete kommer att vara varierande, där varje dag innebär nya utmaningar, och vi strävar alltid efter att uppnå det bästa för varje individ.

Arbetet inkluderar också:

Du kommer till en stimulerande arbetsmiljö där varje dag är unik och där du, tillsammans med ditt team, aktivt bidrar till att skapa en meningsfull tillvaro för de boende. Ditt engagemang och dina kompetenser som arbetsterapeut kommer vara avgörande för att vi tillsammans kan erbjuda en vård och omsorg av högsta kvalitet.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som arbetsterapeut hos oss behöver du ha eller inom kort ha legitimation som arbetsterapeut och B-körkort med god körvana. Du bör ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Meriterande är utbildning och erfarenhet inom äldreomsorg eller Funktionsvariation/LSS. Vi söker en individ med planerings- och organisatoriska färdigheter samt förmåga att arbeta både självständigt och i team. Din pedagogiska förmåga kommer till nytta för handledning och vägledning av kollegor.

Vi letar efter dig som är flexibel och lösningsinriktad, ser möjligheter och anpassar dig väl till olika behov. Med ett genuint intresse och tydligt patientfokus, följer du lagstiftning och verksamhetens mål. Ditt engagemang är nyckeln till att skapa en meningsfull vårdmiljö.

Alla lediga jobb