TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Arbetsterapeuter till Nynäshamn kommun

Var med och forma framtidens vård och omsorg. Anslut till vårt engagerade team i en viktig roll för livskvalitet.

Bli en nyckelperson i Nynäshamns kommun och bidra till visionen om högkvalitativ vård och omsorg. Var med och skapa skillnad varje dag som arbetsterapeut i kommunens hälso- och sjukvårdsteam!

Ditt anställningserbjudande

Vi söker två arbetsterapeuter till Nynäshamns kommun där du har möjligheten att påverka och utveckla vård- och omsorgsboenden. Arbeta i ett tvärprofessionellt team för individens bästa. Vi erbjuder frihet under ansvar med stöd och utbildningsmöjligheter. Delta i projektområden som tex fallprevention och palliativ vård. Vi erbjuder ett förmånligt arbetsklimat med stor möjlighet till kompetensutveckling och delaktighet.

Friskvård
Friskvård
Gratis träning
Gratis träning
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Bli en del av vårt dedikerade team och:

Värt att veta

Som arbetsterapeut i Nynäshamns kommun blir du en integrerad del av kommunens hälso- och sjukvårdsteam. Tillsammans med sjuksköterskor, fysioterapeuter, och omsorgspersonal vid våra vård- och omsorgsboenden, dagverksamhet samt LSS-vuxna skapar du förutsättningar för att de boende ska uppleva en hög livskvalitet. Ditt arbete kommer att vara varierande, där varje dag innebär nya utmaningar, och vi strävar alltid efter att uppnå det bästa för varje individ.

Arbetet inkluderar också:

Du kommer till en stimulerande arbetsmiljö där varje dag är unik och där du, tillsammans med ditt team, aktivt bidrar till att skapa en meningsfull tillvaro för de boende. Ditt engagemang och dina kompetenser som arbetsterapeut kommer vara avgörande för att vi tillsammans kan erbjuda en vård och omsorg av högsta kvalitet.

Våra förväntningar

För att lyckas i rollen som arbetsterapeut hos oss behöver du ha legitimation som arbetsterapeut och B-körkort med god körvana. Du bör ha god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Meriterande är utbildning och erfarenhet inom äldreomsorg eller Funktionsvariation/LSS. Vi söker en individ med planerings- och organisatoriska färdigheter samt förmåga att arbeta både självständigt och i team. Din pedagogiska förmåga kommer till nytta för handledning och vägledning av kollegor.

Vi letar efter dig som är flexibel och lösningsinriktad, ser möjligheter och anpassar dig väl till olika behov. Med ett genuint intresse och tydligt patientfokus, följer du lagstiftning och verksamhetens mål. Ditt engagemang är nyckeln till att skapa en meningsfull vårdmiljö.

Alla lediga jobb