TNG
Area Sales Manager till Franke WS i region väst

Area Sales Manager till Franke WS i region väst

Är du säljare med erfarenhet från grossist eller leverantörsledet, kan du VVS och fastighetsbranschen utan och innan?

Arbetsgivare Franke Group
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2021-02-07
Tjänstebil Tjänstebil
Karriärs&shymöjligheter Karriärs­möjligheter
Bonus Bonus
Kompetens&shyutveckling Kompetens­utveckling
Martin Andersson
Vi anonymiserar ditt namn eftersom det inte säger något om din framtida arbetsprestation.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Är du säljare med erfarenhet från grossist eller leverantörsledet, kan du VVS och fastighetsbranschen utan och innan?

Franke WS Sverige är inne i en positiv utveckling och söker därför förstärkning i region väst. Du kommer att ha din egen kundportfölj och samtidigt skapa en ny som du blir fullt ansvarig för att utveckla. I rollen som Area Sales Manager inom divisionen Water Systems (WS) säljer vi intelligenta system för offentliga miljöer, så som flygplatser, hotell, idrottsanläggningar, kontor, skolor mm. inkluderat bland annat kranar, duschar, handfat, accessoarer och vattenledningssystem. Varje badrum har potential att bli fantastisk i Frankes värld.

Tjänsten är för dig som ser det som en förmån att självständigt få driva sitt dagliga arbete i en resande roll inom ansvarsområdet i Sydvästra Sverige, gärna med bostadsort inom Göteborgsregionen eller dess närhet och med hemmakontor som bas.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss på Franke WS Sverige och vi har ett starkt varumärke som är känt för sina kvalitativa produkter. Vi erbjuder en trivsam och kollegial miljö där du kommer att tillhöra ett team med kompetenta kollegor.

Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. En del av utbildningen kommer att ske i Tyskland och Finland. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt säljjobb. Tjänsteresor utomlands kommer att förekomma.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

  • Skapa affärsmöjligheter inom din region och driva projekt från design, anbud till slutfasen med alla inblandade intressenter.
  • Arbeta aktivt med vårt CRM och följa upp med månadsrapporter.
  • Hålla träningar och presentationer för våra distributörer, arkitekter och konsulter.
  • Göra regelbundna resor inom din region samt vara villig att delta på produktträningar vid våra anläggningar i Tyskland, Finland och Schweiz.
  • Utveckla försäljnings- och marknadsföringsplaner i linje med divisionens strategi.
  • Övervaka marknadsaktiviteter inom segmenten och ge feedback till produktchefer, marknadsavdelning, kundservice och övriga berörda avdelningar inom koncernen.
  • Förstå och hantera marginaler och kostnadsrelaterade frågor professionellt.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du sköter den personliga kontakten och tillväxtprocessen mot våra grossister och installatörer och tillsammans med dem lämnar du offerter och genomför förhandlingar för att slutföra affärer och projekt. Du kommer att arbeta nära med vår försäljningschef för WS Sverige placerad i Stockholm. Som stöd i din roll har du vår back Office som sitter vid vår fabrik i Finland samt vår exportavdelning vid vårt huvudkontor i Schweiz.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk försäljningserfarenhet med inriktning VVS och fastighet samt framgångsrika resultat från möten med B2B kunder. Kanske arbetar du idag inom grossistledet på VVS alt Fastighetsidan, ett bygg eller fastighetsbolag och är van att möta arkitekter, konsulter och installatörer. Du skapar snabbt starka kundrelationer, har god kommersiell förståelse och förmåga att arbeta i ett en liten teamuppsättning samt arbeta självständigt på egen hand från ditt hemmakontor.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal o skrift då du dagligen ingår i förhandlingar. Då rollen innebär mycket resande i regionen och ibland utanför Sverige är det av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbeta för att du ska nå dina mål.

Franke Group

Franke Group

Franke med huvudsäte i Schweiz är en global leverantör av intelligenta systemlösningar för mat- och dryckesberedning, vattenhantering och hygien med en omsättning 2019 på 2,5 miljarder CHF etablerat i 40 länder med 72 kontor och cirka 9.000 anställda. Allt vi gör skall vara bra från design och tillverkning av våra produkter till hur vi interagerar med våra partners, kunder och arbetskollegor.

Arbetsgivare Franke Group
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2021-02-07
Martin Andersson
Ålder har inget med kompetens att göra. Så vi frågar inte efter den!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Martin Andersson

031-761 22 21

Räkna ut avståndet till jobbet

Göteborg