TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Area Sales Manager till Franke WS i region väst

Är du säljare med erfarenhet från grossist eller leverantörsledet, kan du VVS och fastighetsbranschen utan och innan?

Franke WS Sverige är inne i en positiv utveckling och söker därför förstärkning i region väst. Du kommer att ha din egen kundportfölj och samtidigt skapa en ny som du blir fullt ansvarig för att utveckla. I rollen som Area Sales Manager inom divisionen Water Systems (WS) säljer vi intelligenta system för offentliga miljöer, så som flygplatser, hotell, idrottsanläggningar, kontor, skolor mm. inkluderat bland annat kranar, duschar, handfat, accessoarer och vattenledningssystem. Varje badrum har potential att bli fantastisk i Frankes värld.

Tjänsten är för dig som ser det som en förmån att självständigt få driva sitt dagliga arbete i en resande roll inom ansvarsområdet i Sydvästra Sverige, gärna med bostadsort inom Göteborgsregionen eller dess närhet och med hemmakontor som bas.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du kommer att bli en värdefull kollega hos oss på Franke WS Sverige och vi har ett starkt varumärke som är känt för sina kvalitativa produkter. Vi erbjuder en trivsam och kollegial miljö där du kommer att tillhöra ett team med kompetenta kollegor.

Du kommer att få utbildning och en tydlig introduktion. En del av utbildningen kommer att ske i Tyskland och Finland. Bolaget erbjuder grundlön med bonus, tjänstebil, tjänstepension och möjlighet till ett utvecklande och självständigt säljjobb. Tjänsteresor utomlands kommer att förekomma.

Tjänstebil
Tjänstebil
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Bonus
Bonus
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du sköter den personliga kontakten och tillväxtprocessen mot våra grossister och installatörer och tillsammans med dem lämnar du offerter och genomför förhandlingar för att slutföra affärer och projekt. Du kommer att arbeta nära med vår försäljningschef för WS Sverige placerad i Stockholm. Som stöd i din roll har du vår back Office som sitter vid vår fabrik i Finland samt vår exportavdelning vid vårt huvudkontor i Schweiz.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har teknisk försäljningserfarenhet med inriktning VVS och fastighet samt framgångsrika resultat från möten med B2B kunder. Kanske arbetar du idag inom grossistledet på VVS alt Fastighetsidan, ett bygg eller fastighetsbolag och är van att möta arkitekter, konsulter och installatörer. Du skapar snabbt starka kundrelationer, har god kommersiell förståelse och förmåga att arbeta i ett en liten teamuppsättning samt arbeta självständigt på egen hand från ditt hemmakontor.

Du kommer i tjänsten att vara i kontakt med många kunder och kollegor på olika nivåer så det är viktigt att du har en god kommunikativ förmåga och är utåtriktad. Du har också ett positivt tankesätt samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal o skrift då du dagligen ingår i förhandlingar. Då rollen innebär mycket resande i regionen och ibland utanför Sverige är det av stor vikt att du är driven, självständig och lösningsorienterad i ditt arbeta för att du ska nå dina mål.

Alla lediga jobb