TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Asset Management ansvarig till Nordion Energi

Vi söker dig som vill anta rollen som Ansvarig för Asset Management på framgångsrika Nordion Energi i Malmö

Samhället befinner sig i förändring där klimatfrågan står i centrum. Nordion Energi är en ny koncern som är specialiserad på energiinfrastruktur. Vi söker nu vår nya Asset Management ansvarige! Är du den vi söker? Varmt välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss erbjuds du en plats på ett företag i tillväxt och med höga ambitioner. Vi bygger en energikoncern med hållbara lösningar för framtidens energiförsörjning. Nu behöver vi dig - ytterligare en viktig medarbetare för att ta oss vidare i vår utveckling!

Tjänsten som Asset Management Ansvarig utgör en central del av hela bolagets arbete för att vara ett effektivt infrastrukturbolag. Genom vårt aktiva arbete med asset management säkerställer vi att investeringar och underhåll av vår infrastruktur inom el och gas sköts på ett effektivt sätt. Asset Management Office ansvarar för att samordna arbetet över hela bolaget samt implementera och utveckla de arbetssätt och strukturer som är framtagna utifrån ISO 55000.

6 v semester
6 v semester
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Tjänsten är placerad på Nordion Energis huvudkontor i Malmö. Du är direkt underställd chefen för Asset Optimisation och innehavaren av rollen är medlem i Asset Optimisation Management Team. 

Våra förväntningar

Du har: 

Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Alla lediga jobb