TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Assistent till Ordförande hos Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv söker en assistent till ordförande och chefsjurist till kontoret på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök här!

Svenskt Näringsliv söker nu en assistent till ordförande och chefsjurist då den nuvarande assistenten kommer att gå i pension. Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder ett omväxlande och intressant arbete? Vill du arbeta proaktivt och spela en viktig roll hos en av Sveriges viktigaste näringslivsföreträdare? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och varierande roll på Svenskt Näringsliv där du arbetar tätt tillsammans med ordförande och chefsjurist. Du kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, omges av engagerade kollegor samt ha din arbetsplats i trevliga lokaler på Östermalm. Du omfattas bland annat av sex veckors semester, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Centralt kontor
Centralt kontor
Friskvård
Friskvård
6 v semester
6 v semester
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Då du är högra handen till både ordförande och chefsjurist kommer du att ha varierande dagar där dina primära arbetsuppgifter är:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som är på heltid inleds med sex månaders provanställning. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt. Självklart kommer du att få en gedigen introduktion som är individuellt anpassad efter dina förutsättningar.

VEM ÄR DU?

Till arbetet som assistent söker vi dig som är ordning och reda personifierad. Du har ett mycket gott sinne för struktur, noggrannhet och trivs med att prestera och leverera mot högt uppsatta mål.

Erfarenhets- och kunskapsmässigt ser vi att du:

Som person söker vi dig som:

Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid personlig lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Högskoleutbildning eller motsvarande är meriterande för rollen, men det är inget krav.

Alla lediga jobb