TNG
Assistent till Ordförande hos Svenskt Näringsliv

Assistent till Ordförande hos Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv söker en assistent till ordförande och chefsjurist till kontoret på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök här!

Arbetsgivare Svenskt Näringsliv
Placeringsort
Sista ansökningsdag 2020-07-17
Centralt kontor Centralt kontor
Friskvård Friskvård
6 v semester 6 v semester
Sjukvårds&shyforsakring Sjukvårds­forsakring
Claudia Ullreich
Hos oss söker du jobb utan personligt brev, ålder eller bild – fördomsfritt helt enkelt!
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Svenskt Näringsliv söker en assistent till ordförande och chefsjurist till kontoret på Östermalm i Stockholm. Läs mer och sök här!

Svenskt Näringsliv söker nu en assistent till ordförande och chefsjurist då den nuvarande assistenten kommer att gå i pension. Vill du arbeta i en självständig administrativ roll som erbjuder ett omväxlande och intressant arbete? Vill du arbeta proaktivt och spela en viktig roll hos en av Sveriges viktigaste näringslivsföreträdare? Då är detta tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Vi erbjuder dig en spännande och varierande roll på Svenskt Näringsliv där du arbetar tätt tillsammans med ordförande och chefsjurist. Du kommer få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, omges av engagerade kollegor samt ha din arbetsplats i trevliga lokaler på Östermalm. Du omfattas bland annat av sex veckors semester, friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Då du är högra handen till både ordförande och chefsjurist kommer du att ha varierande dagar där dina primära arbetsuppgifter är:

 • Organisera och hantera kalender, e-post och samtal för ordförande
 • Administration kring verksamhetsstyrelsen, styrelse, valberedningen samt stämma
 • Administrera arvodesunderlag till styrelse/ledamöter m fl
 • Stötta chefsjuristen i olika administrativa samt praktiska frågor
 • Vid behov ta fram information/underlag inför framträdanden/presentationer
 • Boka resor/hotell/luncher/middagar
 • Hantera reseräkningar, kvitton och utlägg
 • Arkivering
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten som är på heltid inleds med sex månaders provanställning. Vi ser helst att du börjar så snart som möjligt. Självklart kommer du att få en gedigen introduktion som är individuellt anpassad efter dina förutsättningar.

VEM ÄR DU?

VEM ÄR DU?

Till arbetet som assistent söker vi dig som är ordning och reda personifierad. Du har ett mycket gott sinne för struktur, noggrannhet och trivs med att prestera och leverera mot högt uppsatta mål.

Erfarenhets- och kunskapsmässigt ser vi att du:

 • Har jobbat i en liknande roll tidigare, gärna på en exekutiv nivå
 • Arbetar helt digitalt och har gedigen erfarenhet av Office365

Som person söker vi dig som:

 • Är driven, trivs med att arbeta självständigt samt är trygg med att själv fatta beslut och snabbt kan se lösningar på problem du ställs inför
 • Är kommunikativt skicklig och uppskattar att ha kontakt med nyckelpersoner på alla nivåer (både externt och internt)
 • Har hög integritet och hanterar material strikt konfidentiellt
 • Har en mycket god förmåga att prioritera bland arbetsuppgifterna då du kommer arbeta med flera processer och uppgifter parallellt
 • Är noga med att hålla deadlines och klarar av att arbeta i en miljö med högt tempo

Vi kommer framförallt lägga stor vikt vid personlig lämplighet i den här rekryteringsprocessen. Högskoleutbildning eller motsvarande är meriterande för rollen, men det är inget krav.

Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv

Svenskt Näringsliv är företagens företrädare i Sverige. Vi arbetar för att alla företag i Sverige ska ha bästa möjliga förutsättningar.
Det här är vår vision: "Företagsamma människor och konkurrenskraftiga företag i gemenskap leder Sverige till ökat välstånd".
Svenskt Näringslivs långsiktiga mål är att Sverige ska återta en tätposition i den internationella välståndsligan. För att uppnå detta behövs en bred intressegemenskap kring värdet av företagande och företagsamhet.
Vår verksamhet täcker ett brett fält och vänder sig till olika målgrupper. Vi arbetar med opinionsbildning och kunskapsspridning, utvecklar nya idéer och tar fram konkreta förslag för att skapa ett bättre klimat för företagsamheten.
Vi företräder 60 000 små, medelstora och stora företag. Dessa är organiserade i 50 bransch- och arbetsgivarförbund. Förbunden utgör föreningen Svenskt Näringslivs medlemmar. Företag är primärt med i ett arbetsgivarförbund och/eller i en branschorganisation. Genom detta blir de även medlemsföretag i Svenskt Näringsliv.

Arbetsgivare Svenskt Näringsliv
Placeringsort
Yrkeskategori
Sista ansökningsdag 2020-07-17
Claudia Ullreich
Fördomsfri rekrytering: När din kompetens är viktigare än ålder, bakgrund, namn och kön.
Frågor om jobbet? Kontakta din rekryterare för mer information

Claudia Ullreich

0734 34 64 56

Räkna ut avståndet till jobbet

Storgatan 19