TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

AstraZeneca söker en Quality Assurance Officer

Vill du bidra i kvalitetssäkringen av våra läkemedel? Sök rollen som Quality Assurance Officer till AstraZeneca i Södertälje

Är du en driven, lösningsorienterad person som tycker om att göra förändringar – stora som små? Nu har du chansen att söka rollen som Quality Assurance Officer till avdelningen QA API inom kvalitetsorganisationen för Sweden Operations, AstraZeneca i Södertälje. Som QA Officer inom QA API ansvarar du för kvalitetssäkring av tillverkning av aktiv substans till Sweden Operations produkter. Låter detta som en roll för dig? Ansök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Detta är ett konsultuppdrag på heltid som sträcker sig över 6 månader. Under uppdragstiden kommer du att vara anställd av TNG.

Bli en del av AstraZeneca där vår miljö är full med expertis och briljans – med tro att bra alltid kan bli bättre. Det betyder att vi söker möjligheter för att addera värde, vi utnyttjar vetenskapen för att förutse risker. En plats där vi ständigt främjar innovation för att hitta nya och bättre sätt att försäkra oss om att vi förbättrar resultaten för våra patienter.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Friskvård
Friskvård
Livspussel
Livspussel
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

Arbetet innebär många tvärfunktionella kontakter och ett nära samarbete med produktionen samt andra stödfunktioner så som kvalitetskontroll, processteknik, underhåll. Arbetet är självständigt och uppgifterna breda, du har stor möjlighet till eget lärande.

Värt att veta

Att arbeta med ständiga förbättringar och effektivisering av våra befintliga arbetsprocesser ligger oss varmt om hjärtat. Vi är ca 10st engagerade medarbetare uppdelade i två grupper med lite olika inriktning för vårt kvalitetsansvar.

 

Våra förväntningar

Det är meriterande med tidigare erfarenhet från kvalitetssäkring eller hantering av inköpt material. Goda kunskaper inom LEAN är till din fördel.

Du trivs med ett stort kontaktnät, kan tillgodose flera kunders olika behov och samtidigt prioritera ditt eget arbete. Du har förmågan att kommunicera på ett bra, förtroendeingivande sätt och hanterar de många kontaktytorna och ibland tuffa besluten med engagemang och integritet.

Alla lediga jobb