TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationschef till Billerud

Nytänkande och driven Automationschef sökes till framgångsrika och världsledande Billerud i Frövi.

Har du erfarenhet som ledare inom processindustrin och söker en roll där du får driva förändring och komplexa projekt? Bra! Då kan tjänsten som chef inom el, automation, instrument och processystem vara rätt för dig.

Billerud välkomnar dig som vågar tänka nytt, är nyfiken på ny teknik och tänker långsiktigt och strategiskt.

Möjlighet att delvis arbeta hemifrån samt möjlighet till att hyra övernattningslägenhet finns.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en central ledarroll där du förväntas leda verksamheten så att medarbetarna känner delaktighet i arbetet mot uppsatta mål och i förändringsprocesser.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma
6 v semester
6 v semester
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i teknikorganisationens ledningsgrupp och rapporterar till teknikchefen.

Våra förväntningar

Du har en tydlig ledarroll idag och drivs av förändring och utveckling. Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot process eller tillverkning samt flerårig chefserfarenhet från producerande verksamhet, där erfarenhet inom papper, massa eller tillverkningsindustrin är meriterande.

Du har erfarenhet av projektarbete och god vana att driva komplexa projekt. Du har väl dokumenterad erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och är väl insatt i arbetet med t ex Ständiga förbättringar, grundorsaksutredningar, operativstyrning och 5S.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift och goda kunskaper i relevanta administrativa system för verksamheten som exempelvis PIA, CMMS (Maximo, IFS) och GPT.

För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och din potential att vara en hållbar ledare. Det handlar om att bry sig och leda en säker arbetsmiljö, att leda förändring och prestation och att arbeta för en lönsam tillväxt på lång sikt.
Vi tänker att du som person är strukturerad och analytisk med en förmåga att leverera resultat, du trivs med att fatta beslut och utmana dig själv och andra. Du har en stark framåtanda och en drivkraft att jobba för en inkluderande arbetsplats där du skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar effektivt och lyhört, och möter dina kollegor och medarbetare på ett respektfullt och prestigelöst sätt.
Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Alla lediga jobb