TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjör SICK AB -Cleaner Industries

Vill du som är ingenjör arbeta kundnära i expansivt företag med innovativa produkter? Sök rollen som automationsingenjör idag!

Gillar du att ha många kontaktytor? Lockas du av världsledande teknik och kundkontakt? Bra! Som automationsingenjör eller applikationsspecialist som rollen kallas internt hos SICK AB får du använda dina erfarenheter och göra skillnad på riktigt samtidigt som du bidrar till utvecklingen av företaget och en hållbar framtid!
Du får möjlighet att arbeta med innovativa produkter och lösningar och blir en viktigt del av teamet. Låter det intressant?

Varmt välkommen med din ansökan idag och bli en del av SICK AB!

Ditt anställningserbjudande

Rollen som Applikationsspecialist på SICK AB ger dig möjlighet att utvecklas både professionellt och personligt. Du kommer att ingå i ett starkt team med hög kompetens och bred erfarenhet. Du kommer att få arbeta i en organisation som prioriterar forskning och utveckling för att fortsätta vara teknologiskt ledande inom området. Utbildning och egen utveckling kommer att vara en integrerad del av ditt arbete och du får goda möjligheter att växa professionellt hos en trygg arbetsgivare.

Personalen är SICK AB:s viktigaste resurs vilket avspeglas i en stark företagskultur präglad av samarbete och kamratskap. Arbetsmiljön kännetecknas av respekt, tillit och balans mellan arbete och fritid. SICK AB tar också ett aktivt ansvar för att skapa en hållbar framtid, både för människor och miljö.

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med ett bonusupplägg, sex veckors semester och förmånligt friskvårdsbidrag.

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Bonus
Bonus
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Du arbetar inom processautomation och som applikationsspecialist utgör du länken mellan kunden, försäljningsorganisationen och produktledningen. Ditt specialområde kommer att vara lösningar inom Cleaner Industries med fokus på gasanalys och flödesmätning.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

Värt att veta

Du ingår i ett team av applikationsspecialister inom affärsområdena Factory-, Logistics- & Process automation, där du arbetar inom processautomation och har ett nära samarbete med säljorganisation, produktledning och servicetekniker.

Du kommer troligtvis att vara på resande fot mellan 20 och 30 nätter per år, och då främst inom Sverige och Norge.

Huvudkontoret för Sverige ligger i Stockholm men vi har också kontor i Göteborg samt i Rud, Oslo. Vi ser gärna att du är bosatt i södra Sverige (Mälardalen och söderut).

I tjänsten ingår även att du deltar vid mässor och kundaktiviteter samt att du stödjer säljorganisationen med upphandlingar, offertunderlag med mera. Då rollen innefattar många kundbesök är körkort ett krav.

Våra förväntningar

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, men för att vara aktuell för rollen ser vi att du har en eftergymnasial ingenjörsutbildning och/eller tidigare erfarenhet från processindustrin. Du talar och skriver svenska och engelska samt har körkort.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på till exempel värmeverk, raffinaderi eller rederi. Har du erfarenhet av tekniska systemlösningar är även detta ett stort plus. SICK AB arbetar med kundanpassade lösningar och därför är det även positivt om du har erfarenhet av komplexa applikationer.

För att trivas i rollen är det viktigt att du gillar varierande tekniska arbetsuppgifter samtidigt som du trivs med kundkontakter. Som person är du öppen, nyfiken och orädd. Du är självständig och har stort intresse för nya teknologier, problemlösning och gillar att stundtals fördjupa dig i både beräkningar och komplex information. Du gillar blandade arbetsuppgifter och att få vara med "där det händer".

Alla lediga jobb