TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjör till Ahlstrom-Munksjö

Har du erfarenhet som automationsingenjör? Bra! Då kan du vara den tekniker vi söker till Ahlstrom-Munksjö i Ställdalen.

Vår kollega Kjell går snart i pension och i samband med detta söker vi en ingenjör som trivs med stort eget ansvar i en miljö där mycket händer. Dina framtida arbetsuppgifter innefattar ansvar för fungerande automation för tillverkningsprocessen, som kräver goda IT-kunskaper. Det finns ett 60-tal datorer och servrar i processen att hantera. Du ingår i underhållsavdelningen och är en stödfunktion till produktionen och säkerställer driften på bruket på bästa möjliga sätt.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Hos Ahlstrom-Munksjö får du arbeta i ett framgångsrikt företag som är en global ledare inom hållbara och innovativa fiberbaserade lösningar. I rollen som automationsingenjör får du ta stort eget ansvar och arbeta i en öppen kultur där vi har högt i tak.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du ingår i en automationsgrupp av tre personer och har ett 15-tal andra kollegor som är elektriker, mekaniker och tekniker på avdelningen. Arbete dagtid, med viss inplanerad beredskap eller helgtjänstgöring.

VEM ÄR DU?

Du har erfarenhet av styrsystem; vi arbetar mestadels i Schneider/Modicon PLC men hanterar även en del Siemens. Har du även goda kunskaper i Modbus TCP och Profibus ser vi det som meriterande. Vidare ser vi att du har erfarenhet av strömriktare, frekvensomriktare, instrumentering, CAD-ritningar och servos.

Som person har du en förmåga att arbeta strukturerat och är van vid att kunna prioritera och ta beslut. Du trivs med att ta ansvar och kan arbeta både självständigt och i grupp. I Ställdalen arbetar vi tillsammans för att nå målen och därför är en god samarbetsförmåga och förmåga att snabbt sätta sig in i uppkomna problem viktigt för att undvika driftstopp.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper i Office-paketet samt är van vid att arbeta i affärssystem.

Alla lediga jobb