TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjör till Olssons Elektromekaniska

Vill du arbeta med reservkraft, PLC programmering och automation? Sök jobbet som Automationsingenjör hos Olssons Elektromekaniska!

Motiveras du av ny teknik och vill bidra till driftsäker reservkraft på den skandinaviska marknaden? Som Automationsingenjör hos Olssons Elektromekaniska i Rydsgård, södra Skåne, får du utveckla din tekniska kompetens inom el och automation. Du får dessutom arbeta med komplexa reservkraftanläggningar och spännande teknik i tider då reservkraft och elkraft är högt prioriterat.

Ditt anställningserbjudande

Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du till stor del i projektform där projekten varierar både i omfattning och komplexitet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

Värt att veta

Din arbetsplats är Olssons Elektromekaniska i Rydsgård där du arbetar tillsammans med ett 30-tal kollegor. Under första tiden som anställd arbetar du nära de andra tre automationsingenjörerna/provarna och utbildas internt inom reservkraft och de olika systemen och varianterna. Din interna titel är provare.

Resor förekommer till viss del i tjänsten, ca 30-50% av arbetstiden, innefattande både övernattningar och dagsresor. Tjänsten kräver därför B-körkort och du har tillgång till företagsbil vid arbete ute hos kund.

Våra förväntningar

För jobbet som automationsingenjör söker vi dig som:

Som person ser vi gärna att du:

Alla lediga jobb