TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjör till SEJFO i Köping

Vi söker automationsingenjör med inriktning robotprogrammering till stabila och Sverigeledande SEJFO i Köping!

Har du ett gediget tekniskt intresse och trivs att arbeta i en omväxlande miljö? Vill du dessutom jobba med PLC- och robotprogrammering i världsklass? Bra! Då kan du vara den Automationsingenjör vi söker till SEJFO i Köping.

SEJFO är Sveriges ledande leverantör av automationsutrustning, testutrustningar och specialmaskiner. De befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker en Automationsingenjör med några års erfarenhet.
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

SEJFO är ett väletablerat företag som varit verksamma i mer än 30 år, och som nu befinner sig i en spännande utvecklingsfas. De erbjuder automations- och IT-lösningar för farbriksautomation, med särskilt fokus på fordons-, energi- och läkemedelsindustrin. Varje lösning som SEJFO erbjuder är skräddarsydd efter kundens specifika behov och de tillhandahåller avancerad specialutrustning som ökar kundernas produktivitet och lönsamhet. Varje projektprocess går från design och tillverkning till installation och montering hos kund.

Som Automationsingenjör hos SEJFO kommer du programmera PLC-styrsystem såsom Siemens S7 samt till exempel ABB-robotar. Du får arbeta med spännande kunder, från flera av världens största bolag. Attraheras du av att resa och se världen finns det goda möjligheter till att resa globalt för dig som vill. I kundprojekten är ingen maskin eller utrustning den andra lik! Varje projekt ställer höga krav på kreativitet och struktur där du som Automationsingenjör utgör en central roll. 

På SEJFO möts du av en platt organisation med en familjär atmosfär där balans mellan arbete och fritid prioriteras. Här finns det stora möjligheter att utvecklas och växa som individ.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring
Flextid
Flextid
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

På SEJFO kommer du att arbeta i deras rymliga och rena lokaler i Köping nära E18, tillsammans med ett team på 11 kvalificerade automationskollegor. Du kommer att samarbeta i projektteam med andra kollegor, exempelvis inom konstruktion och programmering. I rollen förväntas du resa i slutet av projektet för att genomföra idrifttagning ute hos kund, främst i Mellansverige men ibland även globalt.

Våra förväntningar

Vi söker dig med stort tekniskt intresse och en utbildning inom automation eller likvärdig arbetslivserfarenhet. Du har programmeringskunskaper i PLC system så som Siemens S7. Har du erfarenhet av robotprogrammering är det ett plus!

Som person är du initiativtagande, samarbetar väl med andra och har en nyfikenhet på att utvecklas. Du trivs med frihet under ansvar och har förmågan att leda dig själv där du får saker att hända. Du är kommunikativ, har ett flexibel och har en strukturerad arbetssätt, alltid med kunden i fokus. Det krävs goda kommunikationsfärdigheter på både svenska och engelska, både i tal och skrift. Då resor förekommer behöver du ha körkort. 

Om du känner igen dig i beskrivningen och vill arbeta i en spännande miljö, ansökan redan idag!

Alla lediga jobb