TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjör till SICK Sensor Intelligence.

Sök rollen som applikationsspecialist till SICK Sensor Intelligence.om du gillar teknik, kundkontakt och vill ha en ny utmaning!

Är du relationsorienterad och nyfiken på system- och tekniklösningar är rollen som applikationsspecialist på SICK som gjord för dig! Hos SICK Sensor Intelligence. får du en självständig och varierad roll med stora möjligheter att utvecklas vidare inom området för komplexare tekniska produkter.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att ingå i ett stabilt och välfungerande team, med hög kompetens och omfattande erfarenhet. Rollen som applikationsspecialist på SICK är utmanande, stimulerande och omväxlande.Du kommer till ett bolag som satsar mycket resurser på R&D för att fortsätta ligga i teknologisk framkant. Du kommer att erbjudas goda möjligheter till utbildning och egen utveckling.

På SICK har du stora möjligheter till att utvecklas och växa inom bolaget. Din roll är självständig och i allra högsta grad varierande där varje dag är olik den andra och där du har stora möjligheter att påverka vardagen. Här arbetar du med intressanta tekniska produkter hos en trygg arbetsgivare som är världsledande inom industriautomation.

SICK är en arbetsplats med en familjär företagskultur som präglas av samarbete, kamratskap och hög kompetens. Personalen ses som den viktigaste resursen och därför är respekt, tillit och en strävan efter att ha balans i livet viktiga värderingar. SICK tar ställning och arbetar medvetet mot en grön och hållbar framtid. SICK värnar både om natur och människor!

 

Du kommer bli erbjuden en marknadsmässig lön med ett bonusupplägg, sex veckors semester och förmånligt friskvårdsbidrag. 

Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Bonus
Bonus
Företags&shyhälsovård
Företags­hälsovård
6 v semester
6 v semester

Dina arbetsuppgifter

Du ingår i ett team med applikationsspecialister och utgör länken mellan kunden, försäljningsorganisationen och produktledningen. Uppgiften är att stödja både internt och externt med teknisk support, konsultation och rådgivning. Ditt specialområde kommer att vara lösningar inom logistik med fokus på systemlösningar. Det kan handla om identifiering av paket i ett materialflöde baserat på streckkodsläsare eller identifiering /avsyning av produkter med hjälp av kamerabaserade Vision-system.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

Värt att veta

Du kommer troligt att vara på resande fot mellan 20 och 30 nätter per år, och då främst inom Sverige och Norge. Huvudkontoret för Sverige ligger i Stockholm. Vi ser gärna att du är bosatt i södra Sverige (Mälardalen och söderut).

I tjänsten ingår även att du deltar vid mässor och kundaktiviteter samt att du stödjer säljorganisationen med upphandlingar, offertunderlag med mera.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen krävs att du gillar varierande tekniska arbetsuppgifter samtidigt som du trivs med kundkontakter. Som person är du öppen, nyfiken och orädd. Du är självständig som person och har stort intresse för nya teknologier, problemlösning och har inget emot att kavla upp ärmarna när det behövs! 

Har du en automationsbakgrund tror vi att det är perfekt för tjänsten, men det är inte begränsande om du har annan bakgrund. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tekniska systemlösningar. Flera av våra produkter samverkar ofta för att skapa lösningar och system som anpassas efter kundens behov och därför är det positivt om du har erfarenhet av komplexa applikationer.
Det är även meriterande om du har PLC- och programmeringskunskap samt vana att arbeta med digitaliserade lösningar (C++, LUA, Java eller motsvarande).
Du talar och skriver svenska och engelska samt har körkort.

Vi ser fram emot din ansökan!

Alla lediga jobb