TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Automationsingenjörer till TNG Tech

Nu söker vi automationsingenjör för kommande uppdrag till vårt konsultnätverk i Stockholm och Mälardalen.

Är du en erfaren automationsingenjör med erfarenhet av industrin och letar efter nya möjligheter? Då kan du vara den vi söker till vårt konsultnätverk på TNG Tech i Stockholm och Mälardalsområdet!

Vi söker nu automationsingenjörer för kommande uppdrag inom industrin i regionen. Oavsett om du föredrar längre eller kortare uppdrag, eller om du är intresserad av tidsbegränsade projekt, är du välkommen med din ansökan.

TNG Tech har ett omfattande nätverk med företag inom olika branscher. Du har möjlighet att välja uppdrag som passar dina intressen och som framför allt utmanar och utvecklar din kompetens.

Vi vägleder dig till rätt utmaningar. Skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad – särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag.

Vi anser att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, bra anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:

Vill du hellre agera underkonsult är det viktigt att du har F-skattesedel och gällande försäkringar. 

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som automationsingenjör arbetar du med att kvalitetssäkra arbetet inom underhåll, reparation och utveckling hos våra kunder inom områdena Supply chain, Production eller Engineering. Exempel på arbetsuppgifter kan vara:

Värt att veta

Som konsult på TNG Tech är du värdefull och avgörande för våra kunders framgång. Vi fokuserar på fördomsfri rekrytering och bemanning med vetenskaplig grund. Här är det din kompetens, motivation och potential som spelar roll. Vi hjälper dig hitta uppdrag som stärker din bästa förmåga.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos någon av våra kunder.

Våra förväntningar

För att vara aktuell har du en ingenjörsutbildning på högskole- eller universitetsnivå med inriktning mot automation, eller kunskap och erfarenheter som bedöms likvärdig.

Vidare är du är trygg inom ditt kompetensområde och ständigt vill utveckla dig själv och verksamheten du jobbar i. Som konsult är det viktigt att du är är initiativtagande, har god kommunikationsförmåga och kan snabbt sätta dig in i olika situationer. 

 

Alla lediga jobb