TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Avdelningschef till Axel Christiernsson AB

Drivs du av inköp och produktionsarbete? Sök en operativ tjänst inom Supply Chain till Axel Christiernsson AB i Nol!

Axel Christiernsson AB söker nu en avdelningschef till orderflödesgruppen (OFG). Här får du fullt ansvar för order och varuflödet samt bidra med ditt engagerande ledarskap till hela OFG-gruppen som består av 10 personer. Lockas du av utmaningen att ha ett stort ansvarsområde, allt från orderregistrering, kundservice, produktionsplanering till inköpsavrop? Då skall du söka denna spännande tjänst!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

En utmanande roll där målsättningen är att bibehålla Axel Christiernssons AB:s höga leveranssäkerhet och minimera störningart i materialflödet.

6 v semester
6 v semester
Friskvård
Friskvård
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Sjukvårds&shyförsäkring
Sjukvårds­försäkring

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du arbetar du tillsammans med Group Purchase Manager samt övriga inköpsansvariga inom AXEL-gruppen för att skapa en fungerande samverkan beträffande inköps- och logistikfrågor. Arbetsuppgifterna är b.la:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som målsättning har du att bibehålla Axel Christiernsson AB´s höga leveranssäkerhet och minimera störningar i materialflödet. Du optimerar lagernivåer/inköpskvantiteter samt säkerställer inleveranser. 

Du har en viktig roll när det gäller att stärka våra kundrelationer genom att utveckla samarbete/kommunikation mellan kundernas inköps/beställningsfunktioner och vår kundservicefunktion. Resor kan förekomma 3-4 gånger per år till fabriken i Holland och Frankrike samt besök hos leverantörer.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har lång erfarenhet från produktion och tidigare optimering av orderflöde. Drivs du också av inköpsverksamhet och logistik inom Supply Chain är det meriterande. Vi är en verksamhet inom kemisk industri och ser därför att du har erfarenhet från branschen.

Tidigare erfarenhet av personalledning samt kunskap om och erfarenhet av IBS Enterprise eller liknande affärssystem. Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska.

Vi tror också att du är drivande, proaktiv och initiativrik samt resultatorienterad. Vi tror du har en öppen, god social förmåga, är prestigelös och har vilja till samverkan med andra avdelningar/enheter samt goda ledaregenskaper. Du är analytiskt lagd samt innehar affärsmässighet och god förhandlingskunskap.

Alla lediga jobb