TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Avdelningschef till Eitech Stockholm

Vi söker chef till affärsenheten Kraft inom Eitech i Stockholm

Är du en erfaren projektledare med god kännedom inom installationsbranschen och har kunskap inom kraftsegmentet som dessutom drivs av att leda? Bra! Då kan du vara den ledare vi söker med ansvar att leda, planera, marknadsföra och utveckla kraftenheten inom Eitech i Stockholms län. Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Eitechs affärsenhet inom Kraft är en komplett kraftmontör med specialistkunskap på utrustning, apparater och tekniska system inom kraftsegmentet. Eitech är ett av flera globala varumärken inom VINCI Energies. I rollen som avdelningschef har du frihet att vara en entreprenör samtidigt som du har styrkan av att vara del av Vinci Energies med stark och långsiktig ägarstruktur.

Stort fokus i ditt uppdrag är att leda, motivera och utveckla dina 26 medarbetare som består av skickliga montörer och projektledare. Utöver personalansvar har du budgetansvar för din enhet och förväntas vidareutveckla affären inom kraftsegmentet. Du kommer att ha ett tätt samarbete, stöd och nätverkande mellan de övriga affärsenheterna inom Kraft i mellan Sverige.

Eitech´s företagskultur präglas av att vara både platt och prestigelös, vilket innebär att alla pratar med alla oavsett titlar. Du blir en del av en affärsenhet med stark lokal närvaro men som samtidigt ingår i den globala Vinci Energies koncernen. Du blir även en naturlig del av den regionala ledningsgruppen.

6 v semester
6 v semester
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Tjänstebil
Tjänstebil

Dina arbetsuppgifter

Som Avdelningschef vid Eitech är dina arbetsuppgifter bland annat att:

Värt att veta

Kontoret ligger i Västberga Stockholm. Enheten består idag av två projektledare och 22 skickliga montörer inom kraftsegmentet samt administratör och controller. I din roll som Avdelningschef rapporterar du till regionchef. Enheten driver flera stora projekt bl.a. Förbifart Stockholm, Henriksdalsverket, flygplatsprojekt åt Swedavia, spårvägsutbyggnad, Stora Enso mfl.

Våra förväntningar

Du har eftergymnasial utbildning inom elkraft. Vi ses gärna att du har några års ledarerfarenhet som projektledare eller arbetsledare. Du är van att leda entreprenadprojekt och vana att hantera olika intressenter. Har du dessutom kunskap om projektekonomi, entreprenadjuridik AB/ABT är det ett stort plus! 

Då ditt främsta fokus är att leda och utveckla teamet ser vi att du som ledare skapar tillit genom att vara närvarande, öppen och engagerad. Du har en god kommunikativ förmåga och ett coachande ledarskap där du tar hänsyn till varje individs behov. Då du förväntas driva och utveckla affären ser vi att du är öppen för förändringar och har ett utvecklingsorienterat arbetssätt. Givetvis har du en god affärsmässighet och drivs av att nå enhetens uppsatta mål. 

Alla lediga jobb