TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Avdelningschef till Svensk Maskinprovning i Umeå

Nu söker vi en Avdelningschef med tekniskt intresse till affärsområdet Maskinsäkerhet. Välkommen med din ansökan!

Har du erfarenhet som enhetschef/gruppchef med resultatansvar från tekniska bolag och söker nu en ny utmaning? Har du ett stort teknikintresse eller rent av erfarenhet av maskinsäkerhet/provverksamhet sedan tidigare? Svensk Maskinprovning söker nu en driven Avdelningschef till enheten för Maskinsäkerhet i Umeå. Här får du möjligheten att komma in i en nyckelroll och att leda, utveckla och driva verksamheten framåt.

Låter det intressant? Läs mer och sök redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kommer till ett stabilt bolag där moderbolaget Bilprovningen ägs av den svenska staten med lång historia inom sin bransch. Bilprovningen grundades för 1963 och är den främsta aktören inom fordonsbesiktning i Sverige. Svensk Maskinprovning (SMP) förvärvades tidigare i år och erbjuder ackrediterade tjänster inom besiktning, certifiering och provning med fokus på maskin- och miljösäkerhet. SMP har totalt cirka 90 medarbetare, som antingen arbetar ute i fält eller är stationerade vid ett provlaboratorium/kontor i Lund, Uppsala eller Umeå.

Som Avdelningschef kommer du tillhöra affärsenheten Maskinsäkerhet som består av tio personer, varav åtta medarbetare är placerade i Umeå och två i Uppsala. Du kommer till ett harmoniskt och erfaret team med högt i tak, där medarbetare jobbar väldigt självständigt och är experter inom sina olika områden.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus och med ett attraktivt förmånspaket med sex veckors semester, 50 timmars arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag och pension enligt kollektivavtal.

Flextid
Flextid
Friskvård
Friskvård
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats
Ny teknik
Ny teknik

Dina arbetsuppgifter

Som Avdelningschef för enheten Maskinsäkerhet har du det övergripande resultatansvaret och personalansvar för gruppens tio anställda. Du kommer leda ett välfungerande team med specialister inom maskinprovning, certifiering och miljökontroller. Enheten gör en mängd olika arbeten inom olika branscher och testar exempelvis allt från motorsågar till skyddsvästar och gör buller- och vibrationsmätningar eller kontroller av miljövänligt bränsle.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

Värt att veta

Du utgår från kontoret i Umeå men håller tät dialog med medarbetarna i Uppsala och delar av ledningen i Stockholm där visst resande kommer ingå. Rollen är på heltid och startar så snart rätt person kan vara på plats.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har en gedigen erfarenhet av att leda och utveckla personal. Du har erfarenhet av att driva enheter med resultatansvar med goda resultat. Det är en fördel att ha jobbat i projektbaserad verksamhet och även om du tidigare suttit i ledningsgrupp. Vidare har du tidigare arbetat med kundbearbetning och försäljningsarbete för att kunna fortsätta bolagets tillväxt. Du har ett stort tekniskt intresse och det är meriterande, men inte ett krav, om du också tidigare har arbetat med maskiner, säkerhetskrav eller testning.

Vi letar efter en person med en god förmåga att driva, planera och utveckla verksamheten. Som ledare är du kommunikativ och coachande och kan delegera och följa upp uppgifter på ett effektivt sätt.

Alla lediga jobb