TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Avtalshandläggare till Green Cargo i Hallsberg

Avtalshandläggare till Green Cargo i Hallsberg.

Gillar du att arbeta i en föränderlig miljö i en bred roll? Bra. Sök då tjänsten som avtalshandläggare på Green Cargo i Hallsberg!

Vi söker dig som vill vara delaktig i den förändringsresa som Green Cargo har påbörjat. Du tillhör enheten Marknadssupport, som supporterar och ger stöd till övriga inom vår säljorganisation. Möjlighet finns att ta egna ansvarsområden inom enheten, där olika faktureringsprocesser är grunden i vårt uppdrag. Du kommer till ett team som har ett nära samarbete med varandra och övriga inom organisationen.

Möjlighet att delvis jobba hemifrån finns.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Du kan bli specialist eller områdesansvarig för någon av enhetens många fokusområden; t ex moms, fakturaplaner, fakturalayout, rapporter, extra tillval, Excel e t c.

Jobba hemma
Jobba hemma
Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du ingår i enheten Marknadssupport där du har 16 engagerade och kompetenta kollegor.

Våra förväntningar

Du har lägst gymnasieexamen och det är meriterande om du har arbetat med någon form av ekonomiskt flöde. Du har goda kunskaper i Office-paketet och mycket goda kunskaper i Excel specifikt. Då vi har kunder utanför Sverige har du goda kunskaper i engelska, både i tal och skrift.

För att trivas i rollen tycker du om att både arbeta självständigt och i team. Vi ser gärna att du är analytisk, självgående, nytänkande och gillar förändring.

Alla lediga jobb