TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Marknadsansvarig B2B till Bilprovningen Stockholm

Vill du ansvara för utvecklingen av Bilprovningens erbjudande till företagskunder?

Har du tidigare erfarenhet av företagsförsäljning och hantering av större kunder, samt är nyfiken på att arbeta strategiskt med inslag av marknadsföring? Som Marknadsansvarig B2B på Bilprovningen i Stockholm får du driva paketeringen av erbjudandet, utveckla säljstödmaterial samt ansvara för säljträningen för driftorganisationen. I och med att detta är en ny roll i organisationen finns det stora möjligheter för egna initiativ och utvecklingsmöjligheter!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?


Då detta är ett bemanningsuppdrag blir du anställd av TNG och arbetar som konsult hos Bilprovningen. Självklart omfattas du av kollektivavtal, försäkringar och friskvårdsbidrag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Som Marknadsansvarig B2B kommer du ha en nyckelroll gällande större kunder och ett stort inflytande för både försäljning och marknadsföring. Du kommer att agera som kravställare för utveckling av digitala tjänster och ansvara för planering, genomförande samt uppföljning i form av internrapportering av marknads- och försäljningsaktiviteter.

Du kommer även ansvara för:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen om sex personer och jobba nära vår driftorganisation och IT-avdelning. Tjänsten är på heltid och är placerad på Bilprovningens huvudkontor i Kista, Stockholm. Det här är ett konsultuppdrag på 1 år med start så snart som möjligt.

VEM ÄR DU?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning mot större kunder, gärna från fordonsbranschen. Du har erfarenhet av att utveckla säljstödsmaterial, samt målgruppsanpassat marknads- och försäljningsmaterial. Du är van att arbeta med och agera kravställare på både externa leverantörer och intern IT-avdelning. Du har erfarenhet av att ta fram beslutsunderlag, nyttokalkyler och effektuppföljningar och analyser samt att hålla presentationer i ledningssammanhang. Vi ser det som meriterande om du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning eller marknadsföring.

Vi söker dig som har en mycket god förståelse för kundens upplevelse och kundresan och en vana att utgå från kundens perspektiv i tjänsteutveckling. Du är lösningsorienterad med en mycket god samarbetsförmåga och vana att involvera andra avdelningar. I ditt arbete är du strukturerad, effektiv och resultatinriktad med vana att driva större projekt med många stakeholders.

Alla lediga jobb