TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Backend utvecklare till Luda.Farm i Göteborg

Som backend utvecklare hos Luda.Farm jobbar du med bland annat NodeJS och Azure för att utveckla nästa generations plattform!

I rollen som backend utvecklare kommer du att underhålla vår nuvarande plattform. Du kommer även att leda arbetet med modernisering och flytt av plattformen till Azure.

Genom engagemang och vilja att förändra stärker du vår organisation för att vara en utvecklande kraft framåt som drivs av en kombination av nyfikenhet och lyhördhet. Luda.Farm AB utvecklar produkter och tjänster för att hjälpa lantbrukare inom Europa i sitt vardagliga arbete.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett modernt och teknikbaserat företag som har långtgående planer på att göra IoT- lösningar lättillgängliga och användarvänliga för lantbrukaren. I juni 2017 lanserade företaget My.Luda.Farm, en kontrollpanel för lantbrukaren där processer på gården på ett användarvänligt sätt kontrolleras genom sensor/kamerateknologi via mobiltelefonen eller webbläsaren.

I rollen som utvecklare får du vara med på vår resa att förflytta företagets fokus från transaktionsbaserad tillväxt till relationsbaserad tillväxt.

Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Bonus
Bonus
Flexibel arbetsplats
Flexibel arbetsplats

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du blir en del av ett team som tillsammans med våra produktansvariga tar fram nya funktioner för My.Luda.Farm samt kringliggande system. Du kommer få det tekniska ansvaret för vår IoT-plattform. I rollen kommer du också arbeta med IoT protokoll och sy ihop olika betalningslösningar.

Detta innebär bland annat:

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som utvecklare hos oss på Luda.Farm kommer du driva mycket av arbetet självständigt och i små projekt. Vi erbjuder dig våra fina lokaler i Krokslätt (Mölndal) och dagligen arbetar du nära tillsammans med vår VD och våra produktutvecklare. Vi är ett litet och sammansvetsats team och upplevs familjärt.

VEM ÄR DU?

Du har flera års erfarenhet utav backend-utveckling och tycker om att ha ett självständigt arbete med mycket eget ansvar. Du kan fatta egna beslut och har förmågan att skapa struktur och driva såväl interna som externa projekt.

Som person är du strukturerad, driven och prestigelös. Det krävs därför att du hela tiden ska sträva efter den bästa lösningen. Rollen är bred och kräver därför att du kan hantera många olika situationer och arbetsuppgifter.

Vi efterfrågar starka kunskaper inom:

Meriterande kunskaper:

Alla lediga jobb