TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Backendutvecklare till mjukvaruföretag i Lund

Vill du jobba med riktigt kul teknik inom hårdvara och mjukvara? Vi söker Backendutvecklare till ett innovativt företag i Lund!

Var med och utveckla en spännande digital lösning för att optimera hybridarbetet! Vi söker nu en Backendutvecklare inom Node.js applikationer och DevOps till ett innovativt och framåtdrivet mjukvaruföretag i Lund.

Är du tillgänglig att börja jobba relativt omgående som konsult eller underkonsult? Toppen! Välkommen med din ansökan!

Ditt anställningserbjudande

Som konsult hos oss på TNG blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad. Vi tycker därför att det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Vi önskar även komma in kontakt med dig som är underkonsult och kan fakturera oss via ditt egna bolag.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Detta är ett konsultuppdrag där du blir anställd av oss på TNG och uthyrd till företaget. Det finns också möjlighet för dig att gå in som underkonsult och fakturera oss via ditt egna bolag. 

Uppdraget förväntas starta omgående och pågå i ca 3 månader med chans till förläning. För rätt person finns det även möjlighet till anställning direkt hos företaget.

Din arbetsplats är företagets kontor i Lund där det finns goda parkeringsmöjligheter och nära till kollektivtrafik.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen tror vi att du har mycket god erfarenhet som backend-utvecklare, gärna inom Node.js. Det är ett plus om du har arbetat med eller har ett intresse för DevOps. Företaget jobbar även med Google Cloud Platform, Kubernetes / Docker, React, C & OpenGL and Android, om du har erfarenhet inom dessa tekniker är det ett plus. 

Har du en passion för att skapa exceptionella digitala lösningar? Trivs du att jobba i ett högpresterande och engagerat team? Då kan du vara rätt person för detta uppdrag. Vi tror även att du är duktig på att skapa praktiska lösningar för att lösa problem och att du gärna kommer med idéer för att driva arbetet framåt. 

Alla lediga jobb