TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Bergmekaniker till Zinkgruvan Mining

Erfarenhet av bergmekaniska stabilitetskrav och att arbeta i Deswik? Vi söker Rock Mechanical Engineer till Zinkgruvan

Har du erfarenhet och kunskaper inom Deswik, seismiska system och MAP3D och vill arbeta i lönsamt och expansivt internationellt företag i en av Sveriges sydligaste gruvor? Bra. Då kan du vara den Bergmekaniker / Rock Mechanical Engineer vi söker till Zinkgruvan Mining AB strax utanför Askersund. Som bergmekaniker bidrar du till säker och effektiv brytning av befintliga tillgångar genom att utgöra tekniskt stöd samt ansvara för operativa bergmekaniska frågor i verksamheten. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan redan idag! Urval sker löpande.

Ditt anställningserbjudande

Zinkgruvan Mining bryter och producerar metaller som behövs för att göra våra moderna och hållbara liv möjliga. Våra slutprodukter är koncentrat av zink, bly och koppar som säljs på den globala metallmarknaden.

Zinkgruvan Mining ingår i den internationella koncernen Lundin Mining med totalt 4200 medarbetare i sex länder. Zinkgruvan Mining är Sveriges sydligaste underjordsgruva och med 430 anställda är vi den största arbetsgivaren i Askersunds kommun. Verksamheten i Zinkgruvan har varit i kontinuerlig drift sedan 1857.

Dina huvudsakliga ansvar består av att bidra med det bergmekaniska tekniska stödet för planering och produktionsavdelningarna. Du kommer också ha ansvar för driften och utvecklingen av Zinkgruvans seismiska övervakningssystem. I ditt arbete ingår det också är att säkerhetsställa att de brytningsmetoder de använder är lämpliga utifrån bergmekaniska kriterier. 

Flextid
Flextid
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Bonus
Bonus
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att bidra med det bergmekaniska tekniska stödet för planering och produktionsavdelningarna.

Värt att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Du arbetar måndag-fredag med flextid. 

Som bergmekaniker arbeta du tillsammans med gruvans bergtekniker och planerings- och designingenjörer som ansvarar för gruvans brytningsplanering från budget ner till veckoplaner.

Du rapporterar direkt till gruppchefen för korttidsplaneringen. Arbetet utförs även i nära samarbete med övriga kollegor inom sektionerna gruvteknik, gruvproduktion och gruvtillredning.

Våra förväntningar

Alla lediga jobb