TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Betalningsspecialist till storbank i Stockholm

Storbank i Stockholm söker nu en Betalningsspecialist till deras avdelning för utlandsbetalningar för ett konsultuppdrag.

Är du en person som har ett öga för detaljer? En storbank i Stockholm söker nu förstärkning till deras team för Cross Border Payments. Här får du det viktiga uppdraget att se till att alla utlandsbetalningar går enligt rutin. Du kommer att få hjälpa de kunder som på något sätt har fått problem med en betalning. Det är ett spännande jobb då du får djupdyka i ärenden för att ta reda på vad som hänt. Ett spännande jobb som du gör tillsammans med ett härligt gäng kollegor.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att få jobba på en av storbankerna i centrala Stockholm där du omges av kompetenta medarbetare och tillsammans ser ni till att bankens utlandsbetalningar fungerar som de ska. Banken arbetar idag med en mycket effektivt hantering av betalningsflödet. Som kund har man möjlighet att spåra sin betalning samt få svar på att betalningen nått mottagaren. Men ibland blir det fel och då behöver dom dig som kan hjälpa till med detta.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Tjänste&shypension
Tjänste­pension
Friskvård
Friskvård
Kompetens&shyutveckling
Kompetens­utveckling

Dina arbetsuppgifter

Som Betalningsspecialist på denna storbank kommer du att hantera flöden och reparera betalningar avseende ankommande och avgående utlandsbetalningar. Du kommer att vara behjälplig till kunder som reklamerar då deras utlandsbetalningar ej blivit genomförda.

 

Värt att veta

Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid under 8 månader med start den 28 november 2022.

Våra förväntningar

Vi söker dig som har utbildning inom relevant område och som har 1-3 års erfarenhet av liknande tjänster. För att lyckas i tjänster är du noggrann, ordningsam och har ett sinne för detaljer. Du har god kunskap i svenska och engelska och har erfarenhet från betalningsområdet och SWIFT.

Alla lediga jobb