TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

BI-utvecklare till Sirius International, Stockholm

Är du en erfaren och affärsfokuserad BI-utvecklare, som vill vara med och driva Sirius Internationals datastrategi in i framtiden?

Genom att axla rollen som BI-utvecklare hos Sirius International får du ta stort ansvar inom ett område som är en framgångsfaktor för Sirius på en global nivå. Gillar du data/analys, människor och utveckling? Bra, då har du kommit rätt!

VI ERBJUDER DIG

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Ny Teknik
Ny Teknik
Centralt kontor
Centralt kontor
Karriär&shymöjligheter
Karriär­möjligheter

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Denna position erbjuder stort ansvar i att skapa dataprodukter som accelererar Sirius affär framåt! Du kommer ingå i ett team som utvecklar och förvaltar dataplattformar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att:

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Tjänsten är belägen på Sirius kontor i Spårvagnshallarna, Stockholm. Organisationen strävar efter ett arbeta agilt arbetssätt där man som individ har stor påverkan över sitt vardagliga arbete. Tillsammans med 7 andra BI-utvecklare utgör ni det Globala Business intelligence teamet.

MER OM DIG

Vi söker dig som brinner för data och analys. Du har en innovativ ådra och räds inte för att testa nya tekniker och verktyg. Business Intelligensområdet fascinerar dig och du tar för dig och håller dig uppdaterad på området genom olika forum, utbildningar och konferenser.

För att finna sig till rätta i denna roll behöver du ha erfarenhet och kunskap om Microsoftprodukter och verktyg så som tex. SSIS, SSAS och Power BI, med vilka du har byggt och underhållit data warehouse-lösningar. På Sirius siktar vi på att arbeta enligt Devops och därför tror vi att även du har erfarenhet av arbete enligt Continous Integration, Continous Delivery samt testautomatisering (VSTS).

Då du kommer att jobba i ett internationellt bolag med många kontaktytor söker vi dig som är relationsinriktad. Du kan kommunicera obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska.

Alla lediga jobb