TNG

Detta jobb går inte längre att söka

Men kolla in våra andra jobb istället!

Alla lediga jobb

Billerud söker en Automationschef

Billerud som är en framgångsrik och världsledande organisation i Frövi, letar efter en nytänkande Automationschef!

Är du en erfaren ledare inom processindustrin som söker en spännande utmaning som involverar att driva förändring och hantera komplexa projekt? Om så är fallet, kan tjänsten som chef inom el, automation, instrument och processystem vara precis vad du söker.

Billerud välkomnar kandidater som är öppna för att tänka nytt och har en nyfikenhet för den senaste tekniken. Dessutom är det viktigt att du tänker långsiktigt och strategiskt för att passa in i rollen.

Den här positionen kan också erbjuda flexibilitet, som delvis arbete hemifrån och möjligheten att hyra en övernattningslägenhet. Så om du är intresserad av att ta din karriär till nästa nivå, skicka in din ansökan idag!

Ditt anställningserbjudande

Vi erbjuder en central ledarroll där du förväntas leda verksamheten så att medarbetarna känner delaktighet i arbetet mot uppsatta mål och i förändringsprocesser.

Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. För oss är mångfald och inkludering viktigt för att lyfta våra medarbetares olika idéer och erfarenheter. Det ger oss nya perspektiv och utmanar vårt tankesätt.

Kollektiv&shyavtal
Kollektiv­avtal
Jobba hemma
Jobba hemma
6 v semester
6 v semester
Gym på kontoret
Gym på kontoret

Dina arbetsuppgifter

Värt att veta

Du kommer att ingå i teknikorganisationens ledningsgrupp och rapporterar till teknikchefen.

Våra förväntningar

Du har en tydlig ledarroll idag och drivs av förändring och utveckling. Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot process eller tillverkning samt flerårig chefserfarenhet från producerande verksamhet, där erfarenhet inom papper, massa eller tillverkningsindustrin är meriterande.

Du har erfarenhet av projektarbete och god vana att driva komplexa projekt. Du har väl dokumenterad erfarenhet av systematiskt förbättringsarbete och är väl insatt i arbetet med t ex Ständiga förbättringar, grundorsaksutredningar, operativstyrning och 5S.

Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som i skrift och goda kunskaper i relevanta administrativa system för verksamheten som exempelvis PIA, CMMS (Maximo, IFS) och GPT.

För den här rollen kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga lämplighet och din potential att vara en hållbar ledare. Det handlar om att bry sig och leda en säker arbetsmiljö, att leda förändring och prestation och att arbeta för en lönsam tillväxt på lång sikt.
Vi tänker att du som person är strukturerad och analytisk med en förmåga att leverera resultat, du trivs med att fatta beslut och utmana dig själv och andra. Du har en stark framåtanda och en drivkraft att jobba för en inkluderande arbetsplats där du skapar engagemang och delaktighet. Du kommunicerar effektivt och lyhört, och möter dina kollegor och medarbetare på ett respektfullt och prestigelöst sätt.
Vi ser gärna att du känner igen dig i våra värderingar: Sätt kunden i fokus, Våga prova nytt, Driv förändring och Värna om varandra.

Alla lediga jobb